Колко често си миете колите?

Започната от Vas, 14 Ноември 2011 00:00:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vas

Много ми е интересно колко често си миете колите  :D
Аз лично лятото мръсна никога не я оставям и на седмица ми се е случвало по 4 пъти да я мия.
Зимата поне 2 пъти в седмицата  ;D

Иван Вълков

Аз лятото като си ходя до Харманли, винаги си я измивам сам. Зимата я мия от време на време, но тръгвам ли на път задължително, обичам да ми е чисто като се возя като цяло. За съжаление много са ни мръсни градовете, прах сега листа  (angry). Като цяло лошо няма да се мие по-чесно но ако всеки път на авто мивка излиза скъпичко - поне на мене де, пък и лакът пада по-бързо  ;) - това в крагът на майтапа

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vas

Купих си водоструйка, гидория, препарати за табло и гуми и мога да те уверя, че си измивам колите 10 пъти по-добре от всяка автомивка  ;)
Преди година оставих Астрата на автомивка, а те ми счупиха антената и после: Не сме ние, тя така беше и от тогава никакви мивки  :D

Иван Вълков

Ми то тогава и двор ще трабва, щото аз от 5 - тия етаж ток и вода малко трудно мога да пусна :'(

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Vas

Това ми е предимството, че живея в къща  ;D

ForeverFord

ами лятото всяка,неделя пред гаража имаме всичко ,маркуч,кофа,четка и автошампоан.Някоя неделя и двете коли  може би,но по-често само тази която ползваме всекидневно,през 2-3 недели и прахосмукачка пускаме,сега зимата през няколко недели може би.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Polly

Доста рядко веднъж на 3-4 месеца, а понякога и 1-2 пъти в годината, но редовно почиствам стелките на пода и прахта от таблото.
Името няма значение...
                                  Важни са ХОРАТА, които седят зад него!

tha22don

Аз от дъжд на вятър :) Преди по-често, но сега я глезя с разни интериорни и екстериорни неща и вярвам ще ми прости.

yoshi

мивка всеки петък а стелки и прах когато видя че е осрана нали си имам компресор в цеха и стават като нови  (stir)

Artur_111196

От вън дъжда си я мие защо да се мъча и аз...???   А вътре като започне да ми се цапа бельото...!!! (happy)

escobar

Веднъж месечно.
Като има прах, изкушават се деца да драскат по нея, а така дерат боята.

Racinga

Всяка седмица, налагало ми се е и през 2 3 дена зависи от ситуацията, примерно за някое п*че  ;) .  Давам 1-2лв и си я мия сам за 5 мин съм готов. Но като не съм в настроение ( като сега ) не съм я мил 2 седмици  ;D

Bobi

Лятото я миех поне 2 пъти седмично.Сега съм се занемарил и я мия през 2-3 седмици.А последно прахосмукачка съм пускал прези 20 дни, което ме подсети, че днес е време  O:-)

amplified

На левчето като имам левчета, през месец-два като се прибера в Бургас ми я лъсват на една мивка :D

Виктор Велев

лятото най малко 2 пъти в седмицата зимата 2 пъти в месеца може и по малко :) ::)

AlexanderBozhinov

Лятото долу-горе веднъж на седмица,но сега когато е студено и особено,когато съм в софия,тази грешка я правя веднъж на месец , месец и нещо сигурно :)
Иначе вътре обичам да ми е чисто и всяка седмица пускам прахосмукачка :)

Pyrhel

Зимата като е киша и има нахвърляни химии - всяка вечер като се прибирам. Лятото - веднъж на седмица-две
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Гледам поне веднъж месечно да я мия, като хората и почти всяка седмица  минавам през ОМВ да и ударя и една вода за левче. ;D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Зимата, я мия редовно - след всяко пътуване защото се налепя доста сол заради лугата хвърляна по пътищата, а тя не се отразява добре на лака.
Лятото - при необходимост, най често след дъжд. Вътре се почиства сравнително редовно.

alishanov

Моята я ми веднъж седмично на автомивка,няма значение било то зима или лято. (thup)

pantata

Последно към средата на септември за една сватба, оттогава кара на дъжд и сняг  :)) Вътре иначе си я почиствам основно поне веднъж месечно.

ПП: Напомня ми за миналата година  8)