Кормилна рейка на старо?

Започната от InSaneG, 13 Септември 2019 21:35:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

InSaneG

Здравейте,
имам Ford Focus 1.0 Ecoboost 2014г. и проблемът е следният: вече в няколко сервиза не могат да разберат какво ми е на колата и от къде тропа, попаднах на майстор който поне малко се загледа в колата и потърси проблема. Каза че на 90% е сигурен, че е кормилната рейка, но за да е на 100% трябвало да я разкачи. Та посъветва ме да потърся втора ръка... и ето ме тук. Дали някой знае или си продава колата на части и случайно рейката да е здрава.
Също имам питане дали някой се е сблъсквал със следния проблем:
когато карам понякога волана решава, че просто ще спре да се движи меко и се втвърдява все едно колата е спряна и е махнат ключа (толкова трудно се движи). Та дали и това е от рейката или има някоя друга част която трябва да се смени.
Ако някой е запознат ще съм му много благодарен ако отговори.
Благодаря предварително :)

ADiDimitrov

Да този проблем е на 100 % от реката, но .... Твойта рейка има и електрически усилвател, та проблема освен механичен, може да е в електрониката или в блока който я управлява! Така че да не стане да сложиш друга рейка и проблема пак да се появи! Потърси читав сервиз който се занимава само с рейки! На един познат ситроена му правеше същото! Оказа се че платката е прегряла и разтопила спойките! Презапоиха цялата платка и всичко се оправи!

Mondeicho

То по-добре ремонтирай твоята, защото при 2 ра употреба не знаеш дали след месец няма и тя да се окаже с някакъв проблем..
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

sabin_zaimov

Може да минеш да питаш Радко Рейката - един от най - добрите в града намира се тук:
https://www.google.com/maps/@42.1803874,24.7414676,20z