Sony Cd6000 vs Sony CD changer MP3

Започната от balev.ivan, 25 Април 2019 19:11:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

balev.ivan

Здравейте,

Колата върви със стандартното сони СД6000  и имам сони чейнджър с 6 диска и мп3 поддръжка.
Второто свири ли по хубаво?
Купих го от ЕБей за около 250 лв и се оказа, че един от кабелите на колата няма къде да му се включи ..
Майстора предполага, че имам 2 кабела за антените, но не е сигурен.
Още не съм го пробвал дали работи  ::), а отлежава вече 4-5 месеца при мен ..

Поздрави

Mondeicho

Всеки, който го е сменил казва, че има разлика в полза на Сонито. СД 6000 не е Сони. Снимай отзад при буксите и предполагам, че ще ти помогнем при връзването...
Също така щом си с 6000 си със стандартните колонки, има и едни пак Сони оригинално се слагат, които вадят по-хубав звук.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

forgo7en

Да хвърля и аз моите 5 стотинки по темата ...

Карам Мондео 2009 със стандартно оборудване и СД 6000 без мп3 сиреч - най-простото. Имах възможност 1 седмица да покарам със СОНИ с чейнджър и мп3. Да, разлика има и то в полза на СОНИТО и то не малка. Единствената причина да се откажа от него беше, че губя момента с блутут модула на колата - просто сонито не пожела да захапе гласовите команди на колата. Дори човъркахме с диагностика на форд за да "излъжем" компютъра на колата каква е аудио системата на автомобила, но не тръгна при все че всичко беше вързано правилно.

Отклоних се от темата ... Да СОНИ имат доста по-добри качества като звук от фабричното СД 6000.