Проблеми след обслужване на C-max.

Започната от Stan_be, 02 Февруари 2019 09:17:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stan_be

Здравейте.
Вчера закарах колата на сервиз за смяна на ролки, ремък, водна помпа, филтри и т.н. След като я взех, видях че радиото иска код. Въведох го и ми изписа "CD error". След въвеждане на датата и часът, не ми показва часовник на дисплея. При изключено радио и запален двигател, преди обслужването ми показваше часовник, сега-нищо. Също така, преди обслужването, предните прозорци се отваряха и затваряха с едно натискане на бутона. Сега само се отварят така, за да се затворят, трябва да задържам копчето.
Колата е Ford C-max 2005. CD-то е на Sony. Има ли някой идеи за решаване на проблемите?

Alexi

прозорците се програмират ,има тема някъде потърси я .. за радиото - предполагам пак са настройки из менютата му

Mondeicho

За прозорците трябва да ги задържиш в горно положение за няколко секунди за да активираш свалянето с едно докосване...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Stan_be

Цитат на: Mondeicho в 02 Февруари 2019 09:39:55
За прозорците трябва да ги задържиш в горно положение за няколко секунди за да активираш свалянето с едно докосване...
Те се свалят с едно докосване, не се вдигат.

Stan_be

Прозорците ги оправих. Благодаря за съветите. Проблемът със CD-то остава....След настройка на часовника, сякаш CD-то не запомня часът и датата...Интересното е, че като тръгнах от сервиза, показваше часът, ходихме до магазина и на тръгване, нямаше час....

iwo_19