Ford Focus mk2

Започната от Светослав Димитров, 13 Януари 2019 13:49:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Светослав Димитров

Здравейте. Обмислям покупка на Форд Фокус 2009 - 2010 , бензин 2.0 145 к.с. с газ . Ако може някой с такъв автомобил да ми каже къде са му слабите страни . Имам колега с Форд Мондео бензин 1.8 с газ и е страшно доволен . Преди години съм карал Фокус мк1 като такси ( 2005 - 2006 ) за тези години тази кола ми се струваше като космически кораб  (tooth). Сега карам дизел от друга марка , но искам да мина на газ/бензин . Годишният ми пробег е от около 10 000 - 12 000 с чести пътувания по планинските курорти ( за това гледам 2.0 145 ) както и пътувания до морето и София ( от Дупница съм). Разгледах форума но не намирам нужната информация , ако някой може да помогне ще съм благодарен. ^-^

Everio

Това според мен е най добрия избор но нямам преки впечатления.
Колеги ще ти кажат повече.Но ето ти едно видео в което се казват някой неща за търсения от теб модел.
https://www.youtube.com/watch?v=MMRQ03IAmAQ&t=462s

Светослав Димитров

Благодаря , това го гледах и може би той ( Филип Бричка ) ме запали , както и колега който има Форд а също така има братовчед който друга кола освен Форд не кара . Гледам ги в Мобиле и Карс но все още събирам мнения и най-вероятно Април ,Май ще купувам за това по от рано събирам мнения . Също така имам човек който има авто къща и ще го накарам да потърси ( все пак с това се занимава) за по читава . Иначе видях една е София ( ще сложа линк ) и се влюбих , само за нея мисля . https://www.cars.bg/offer/c2940846

daneco

Их, супер изглежда. Свали му 500 лв. и я взимай. Кучета са. Само един круз контрол и липсва (50 кинта) и е бомба. Толкова време тази едва ли ще те почака. Успех ;)

Едит. Аз след година ще сменям моята. Гледам мк3 1.0 ecoboost. Живот и здраве :)
Д. Й0рдан0в

ADiDimitrov

8200 тоз автоджамбазин оцет ли е пил ????????????

Ilian Petrov

Цитат на: Светослав Димитров в 13 Януари 2019 19:53:36
Иначе видях една е София ( ще сложа линк ) и се влюбих , само за нея мисля . https://www.cars.bg/offer/c2940846

Точно тая, с тоя поизхабен волан и протрити копчета на климатроника.. да е на 175 хил., мен силно ме съмнява :)
Иначе колата си е много добра по принцип. Както вече много пъти съм писал, аз съм много доволен от избора си. Добра динамика и здраво окачване, но малко твърдичка возия. Среден разход на газ около 10/100. При цена 90 ст/литър, никак не е зле :). И няма как да е вярно, че всичко й е по 100 лв. :D  И е с демпферен маховик, но по принцип рядко се стига до смяната му, а цената е над 1000 лв. :)  И да, ще бъде добре да е ниво Титаниум + пакета от полукожен салон, завиващи фарове и затъмнени стъкла.  (ford)

Светослав Димитров

Да и аз видях че,е волана и копчетата на климатроника са изтъркани , но тази я дадох за пример . До пролетта има време ще намеря по-читава бройка а и още не съм обикалял тукашните авто къщи .

ADiDimitrov

Аз много се радвам на моя! Комби е и не бих минал повече на хечбек или седан! Мойта е с големия борд и нави на блапунк травал пилот и я взех за доста по малко от тези 8200! Дразнят ме три неща че някой гений в форд е направил задния реотан да се включва автоматично, че няма версия 4*4 и че лампата за бензин не се влияе от стрелката а от оставащите км. което много дразни! Но това са  бели кахъри! Колата е бомба! Повече не бих се върнал на Ваг групата!

ivopolr

Цитат на: ADiDimitrov в 14 Януари 2019 15:10:38
Дразнят ме три неща че някой гений в форд е направил задния реотан да се включва автоматично,................................Повече не бих се върнал на Ваг групата!
Това с автоматичното включване на реотана на задното стъкло се деактивира/активира софтуерно. И аз от Голф-4 се качвам на Форда. И да, Фокусчето е по - добро!

ADiDimitrov

Цитат на: ivopolr в 14 Януари 2019 18:26:36
Това с автоматичното включване на реотана на задното стъкло се деактивира/активира софтуерно. И аз от Голф-4 се качвам на Форда. И да, Фокусчето е по - добро!
Кажи как и с каква програма че много ме дразни!

ivopolr

Цитат на: ADiDimitrov в 14 Януари 2019 18:28:49
Кажи как и с каква програма че много ме дразни!
ELMConfig

ADiDimitrov