Да се преброим - собственици на Фокус Мк3

Започната от dcp, 12 Септември 2017 18:53:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dcp

Във форума май няма много хора с Фокус мк3 като гледам активността по темите. Хайде да се преброим колко сме и с какви двигатели, купета
(gathering)

exclusiveremix

Хора има...кой колко пише е друг въпрос.
По темата - мк3.5 закупуван нов с най-слабия асматик 1,0 екобуст 100 коня.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

stefato

Браво за темата! (thup) Моят е мк3 , 1.6 TDCI 115hp (fe)
Нямам много опит със сервизи, но ако мога ще помагам.
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)

Stefan76

Ще наброим една рота набързо :))

И аз съм с 1.0 ЕкоБууст хетчбек

ZhivkoZ

И аз влизам в групата с комби 1.6 tdci. Не пиша /няма какво/ но чета форума от време на време. Предполагам повечето с такива фокуси са така все пак са по-новички и още не са почнали проблемите. Вече виждам доста такива по улиците...

Pestarzt

По-новички и затова се пълнят улиците с мк3 - хората почнаха да ги хвърлят вече :))

ZhivkoZ

Май си прав. Засмях се в началото ама май не е смешно... По това можеш да познаеш кога е остарял модела - като почне да се купува от автокъщите и да се пълнят форумите :-[

mondeoto

Щерката е с такова фокусче 1.0 ecoboost хетчбек - най-добрата кола - служебна :))

stenliivanov

И аз да се отбележа с focus mk3 комби 1.6 tdci 115hp
Focus mk3 1.6 TDCI 115hp ex Focus mk2.5 2.0 Duratec Bi-Fuel LPG

stefato

Ако се съберем повече хора от София и околността, може да направим някоя мк3 среща, ще бъде много интересно.  За сега сме 5.. (fe)
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)

vasko123_4

Здравейте на всички! Карам мк3, закупен като нов 11.2013г. 1.0 Еко 100 конски сили, Тренд Спорт. В момента е на 40 000 км. Редовно чета публикациите, рядко пиша по тях защото много от тях са свързани с някакви технически проблеми, а там никакъв ме няма. :) И да, автокъщите доста сериозно взеха да ги внасят, това само по себе си говори много за колите. Като гледам за сега и 1.0 Еко бе с много негативни отзиви, а има превес за момента  :-*

mimo1975

Здравейте .
МК 3 1.6 tdci 116 кс. Купих го от Мото Пфое , върнат от оперативен лизинг . Добра си е колата само дето фото мото са  пребоядисвали детайли за щяло и нещяло по няколко пъти и са се поусрали тук там .

unborn_pro

Здравейте,
Аз карам Ford Focus 2016 Titanium 150 HP бензин взета директно от Мото Пфое.Имам колата от 1 месец и съм доволен за сега.

Anton Kovachev

Привет и от мен. Аз също съм собственик на Форд Фокус МК3 1.6 TDCI 95 кс. 2014г. закупен от Мото-Пфое, за сега съм много доволен за изминатите 87 000км. Никакви ядове освен консумативи.

dcp

ivkata

Здравейте, C MAX спада ли към фокусите?
Карам GRAND C MAX 2013 1.6 бензин ,150 коня , титаниум върнат от лизинг, закупен от Мото-Пфое преди година на 32000 сега на 60000. Преди 3 месеца светна чека колата си вървше нормално. 2 седмици не можаха да установят какво е и накрая смениха бензиновата помпа гаранционно. Иначе колата е супер.

orack

Здравейте!
Бройте и мен. От 2 години и аз такъркам единo комби 1.6 tdci 2011г.
Всичко си е наред, за сега. Само дизел и консумативи... и газ до ламарината  (rofl).

djotaro

Здравейте,от една седмица съм собственик на мк 3, 1.6 tdci 115 к.с,като цяло съм доволен от колата,добра возия и управление,на диагностиката в МП показа дюза за смяна,друго няма засега

Everio

И аз от Април насам МК3 12/2014г закупен от МП на 81 000км.
Много съм доволен.

Valio57

Чекай да са обявим и я. От три дни съм горд собственик на Форд Фокус МК3 1.6 TDCi 2012 г .на 94 000.  Произведен и внесен от Германия. Мотор DURATORQ ;D

bronc

2012 1.6 EcoBoost, купих го преди 2-3 месеца. Купуван е от МП и е бил личен служебен. На около 120хил км е. Навъртях му 3-4хил км извънградско вече и съм много доволен.

sexibatko

Здравейте,от около 4 месеца карам Фокус 2.0 ТДДИ 150к.с.комби автоматик и съм доволен за сега,живея в Лондон и тука мога да кажа че поне 60 процента от полицейските коли са точно такива 2014-2017.
Досега ми се е налагало да сменя:
1.Масло на скоростната кутия във Форд - 350.00gbp
2.Акумулатор Форд(Варта) -184.00gbp
3.Въздушен филтър (Bosch) Made in Bulgaria- 14.00gbp
Средния разход ми е 6.3л/100км или 46MPG.
Не е от най евтините за поддръжка коли но в сравнение с мондео и по малките двигатели на фокус е по икономична от останалите.
Ако се прибера догодина с нея бих искал и аз да участвам на събиране ако ще има такова.
Благодаря

al_lukano