Ford Transit 2.4 - Проблем с гаснене в движение

Започната от Milen Stankov, 01 Септември 2018 10:52:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Milen Stankov

Така колеги и запознати искам да ви попитам някой неща. Транзит 2.4 140кс. Както върви и гасне при подаване на газ и само в движение на място се форсира до край няма проблем но в движение е трагедия. Започва да пречуква и ако не му отнемеш газта изгасва и няма шанс да изпревариш или каквото и да е. Инжекторите са сменени на диагностика нищо не показва нито на живи данни нито на място :) Та викам да попитам да знам кво да го правим. Имам и клипче на въпросното чукане при подаване на газ в движение. Бях чел някъде из форума за някакви клапанчета на инжекторите който оставали отворени и пренадувал. Но нека ако има запознат да каже какво мисли ще съм мн благодарен.

ivchotr

Цитат на: Milen Stankov в 01 Септември 2018 10:52:46
... и само в движение на място се форсира до край ...

Eй това може да обърка и самия конструктор на двигателя.

Познаването на езика ни и правилното му използване би улеснило с много комуникацията. Освен това е и признак най-малкото за уважение на събеседниците, особено когато човек ги занимава с проблемите си.

Неправилно е да се ползва "Й" в множествено число. Например в израза "някоЙ неща". Правилно е да се напише някоИ неща.

По темата - аз бих заложил на проверка на пътя на нафтата до дюзите на първо време.

Milen Stankov

Да само на място се форсира до край. Когато е в движение при подаване на газ започва да причуква като инжектор и ако не отнемеш газта гасне моментално. Нямаш никакви шансове дори и да си набрал скорост да изпревариш понеже подадеш ли газ малко и започва да чука и гасне :) Имам и клипче но нз тук как да го постна :)

Alexi

ако е Делфи си за дюзи а ако са сменени с читави ( под читави разбирам нови или ремонтирани в приличен сервиз ) трябва да се провери кодовете им дали са вкарани в еку-то

Milen Stankov

Инжекторите са Делфи да но са взети от Шотландия от сервиз на Бош. Но все пак са втора ръка и вече имахме проблем с една от тях че не искаше да се впише или нещо от сорта :) Но и аз залагам на инжектор ако искаш пиши ми в Фейса ще ти пратя клипче да чуеш :)