Надежден сервиз Focus ST '13

Започната от Мартин Мар, 22 Юни 2018 10:37:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мартин Мар

Привет, другарчета,

Отскоро се сдобих с Фокусник от 2013та. Доста съм доволен, колата се държи чудесно, не е карана много (66 000км), няма излишни електроники като навигация и парктроници, цялостно много приятен автомобил, достатъчно мощен, когато ти потрябва. Има пълна сервизна история в Мото Пфое. Моят основен проблем е, че не съм много наясно какво се случва под капака и по шасито.. имам някаква представа, но определено се справям по-добре зад волана. ;D

Та, въпросът ми е дали знаете за някой сервиз, където се правят спортни хетчове, където ще ми обърнат внимание и ако се наложи търпеливо ще ми обяснят и покажат? Бих искал да се посъветвам с някой по-запознат с този тип автомобили относно части, поддръжка и ъпгрейди. Мисля си за нова генерация и спирачки, но сам не мога да ги правя. Гледах клипове и изглежда просто за човек, който си върши съвестно работата. Ще се радвам, ако дадете съвети, насоки и въобще вземете отношение по темата. Колата вече я взимам доста присърце, така че моля се въздържайте от бъзици.  :-\

Прикачвам ви една задница, та да се разбираме по-добре.  ^-^
Аа да, днес на паркинга заварих с олюпена боя ръкохватката на дръжката на вратата. Имам подозрения кой среща затруднения с отварянето и затварянето на врати, но не съм отмъстителен.  8) И това се отнася към темата, понеже цвета й е адски ярък и изчистен, съответно такива 'ранички' са болезнени.. а истината е, че няма забележки и по боята, просто в милата ни столица придвижването из града, мога да го оприлича като битка за оцеляване, с абсолютна липсва на удоволствие и съпричастност. Та в подобно сервизче, каквото се търси, е желателно да извършват и такива дребни козметични процедури..

Вие сте. Благодаря! И безаварийно  (thup) (fe)

Mondeicho

Много добре изглежда част от колицата ??? Честито и много безаварийно шофиране!
Направи една темичка в дневника с повече снимки и тт данни!
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

exclusiveremix

Колицата е уникална и е с доста рядък цвят.Жалко,че не е фейса...но пълно щастие няма.Честито,безаварийно,важното  е само да те радва и 100 октана догоре!С подобен тунинг биха се навили няколко фирми в България - веднага се сещам за овердрайв в София.

П.с. може ли да си заплюя задното гърне,ако ще сменяш генерацията ?  (tooth)
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White