Ford Focus Mk1 / 1.5 facelift 1.6 16v LPG inside 2000 г.

Започната от Nicko97, 04 Септември 2018 22:29:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nicko97

Здравейте колеги , преди около година закупих този хубосник и го попремених малко отпред , прилагам снимки

Малко след това започнах с първите промени , беше с тасове и железни , аз сложих летите , нови гуми  мишелин ,  малко след това сложих и халогенни

Mondeicho

Честито макар,,че е минало време и продължавай да си разкрасяваш колата. Важното е да те радва ^-^
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ivchotr

Nicko97

Цитат на: ivchotr в 05 Септември 2018 20:42:33
Халогените как ги включваш?
С копчето за фаровете, издърпвах но светиха и отзад и отпред и махнах отзад крушката за мъглата :Д
Сега вече съм с друго лостче , друга броня , халогенни и т.н но ще кача друг ден защото все не остава врееме

ivchotr

Печката е без халогени и врътката май не се издърпва. Ще трябва да проверя. На моята врътката се дърпа веднъж за халогени и още веднъж за габаритите за мъгла. И понеже имам идея да сложа халогени и на печката, се чудех дали не трябва да се сменя и пултът с врътката.

xpl0d

Аз съм слагал на приятел халогени, копчето беше оригиналното само за задна мъгла, обаче смених и него и заспа. Не е някаква философия.

Mondeicho

Ако слагаш допълнително халогени трябва да се смени и копчето  ???

Nicko97

Здравейте отново , скоро не сме се показвали

Взехме фарчета - с лупа и ксенон D2S , поръчахме други крушки тъй като едната изгоря , всичко дойде и вече са на мястото си

изкарахме зимата с тях, дори все още светят добре и съм доволен колкото до крушките от Aliexpress DOXA D2S благодарение на @Кристиан Методиев

Nicko97

Такаа дойде и  лятото на 2018 и се почнаха промените продадох старата броня и купих новата ( фейслифт) защото ми падна на добра цена а и викам защо не :D

тук вече боядисахме бронята :P гоУям кеф

мина се не мина малко време и фаровете пожълтеха и поизгореха от слънцето , та решихме да ги пастираме , след няколко дена си фолирах и задните стъкла с Американско фолио

покарах я така известно време и колегата @Делин реши да си продава халогенните от ST-то :D  аззз голям мераклия , взех ги и вечее голям кефф , сложих гиии :D

преди 5 месеца намерих решетка също от ST170- от една ударена кола в Варна

снимки с колегата @Бейхан преди да сложа халогенни и решетка

имахме малко проблеми с двигателя ( неравномерни обороти , тресене , прекъсване ) подмених , кабели свещи , бобина - не се оправи , оказа се скъсан/изгорен маркуч зад всмукателните колектори ( между главата и всмукателните колектори) и влизаше въздух който бъркаше работата на двигателя

следващите подобрения които мисля да правя:
1:Спойлер 2:Борд Компютър ( имам всичко нужно ще го навържа лятото) 3:Рекаро салон  от ST170 (полукожа)

Nicko97

Като екстри които добавих ( Ел.хроматично огледало ) от мондео мк3 преди фейслифт
лостче със степени за чистачките и лостче инфо където съм пуснал кабел за борда
плафон от фокус джия ( предстои да взема такъв с амбиентно осветление от мондео мк4)
благодаря на @Кристиан Методиев за съдействието

тук навързвах огледалото

exclusiveremix

Бейхан много помогна нали :D
Колата става чук,познавам я от ФБ групите .
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

Mondeicho

Супер, при желание стават нещата. Особено като участваш и ти в работния процес. ???

ivchotr

Да те върна малко към първите халогени...
Когато ги слагаше, имаха ли си заводска инсталация до отпред или ти им пуска кабели. Че на нашата печка кабели до отпред не виждам :-[ Копчето го смених и сега има всички опции, включително и намаляване интензитета на осветяване на приборите (голям кеф!!!), обаче буксата е с по-малко кабели, отколкото тази, с която дойде "новият" ключ.

Nicko97

Цитат на: ivchotr в 01 Май 2019 10:49:00
Да те върна малко към първите халогени...
Когато ги слагаше, имаха ли си заводска инсталация до отпред или ти им пуска кабели. Че на нашата печка кабели до отпред не виждам :-[ Копчето го смених и сега има всички опции, включително и намаляване интензитета на осветяване на приборите (голям кеф!!!), обаче буксата е с по-малко кабели, отколкото тази, с която дойде "новият" ключ.

Aми моята от завода си имаше инсталация за халогенни ( повечето имат)  само сменях 3 пъти буксите ( самите халогенни бяха различни).
Колата вече не е моя и е продадена!

Mondeicho

Предполагам, че колегата отдавна се е оправил...

ivchotr

Почти. Панела с врътката за фаровете го смених с такъв, чиято врътка има положение и за халогени. Има и врътка за промяна интензитета на осветеност на таблото. Обаче колата нямаше пусната инсталация за халогени и ме домързя да се занимавам, така че халогени още няма, но таблото може да свети и по-слабо, което нощно време е голям кеф.

Nicko97

Търся си отново Фокусче , след 2001Г , 1,6-1,8 бензин :Д Хечбек 4 врати  (rofl)  Продадах голфа който бях взел та искам пак фокус  :D :D, та за кабелите требва да имаш пуснати хванати са с изолир някъде по радиаторите ... масово имат :Д

ivchotr

Е ми не видях кабели. Освен това в буксата на таблото също липсват. А пък колата иначе е с четири ел. стъкла и ги вдига с алармата. Всякакви комбинации от екстри има в тази марка :D