Трип километраж на Фокус 2.0 GPL 2009г

Започната от Kimi Raikkonen, 27 Март 2018 12:13:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Kimi Raikkonen

Здравейте колеги,отскоро съм собственик на Фокус 2.0 146кс 2009г,с оригинална газ,та въпроса ми е следният,има ли нещо по специално по зануляването на трип компютъра за да ми показва колко километра остава до следващо зареждане,защото вече няколко зарежданиа се получава,буилката е пълна,а компютъра показва 0км и лампата за горивото свети,преизчислява се чак,като ми светне последната лампа за газта.Предварително ви благодаря !!!!

Bizu

Колега, аз все си мисля, че компютъра показва колко км ти остават, спрямо оставащото количество бензин в резервоара, а не спрямо газта.

ivchotr

Освен ако не са правили опит да вържат и газта към тази функция на компа и когато превключи на газ, да изчислява спрямо нейния разход. И да не са го направили като хората.

Kimi Raikkonen

Колата е с оригинална газ и компютъра е свързан с газта.

ivchotr

Газовите инжекциони винаги са с комп. Въпросът е дали този на колата следи нивото на газта в бутилката. Като превключи на газ, уредът на таблото започва ли да следи нивото в бутилката?

ekstremniat

Това ти показва колко километра можеш да минеш на бензин не на Газ.

Трифон

При мен,светна лампата за резерва,а имах 1/4 бензин по нивомер.Нещо се шашкат явно.С подобен проблем се жалваше един приятел с пежо 307.След като зареди бензин,показва реално колко има в резервоара.