Дясна полуоска за Фокус

Започната от ivchotr, 10 Януари 2018 18:31:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivchotr

Май ще се сменя дясната полуоска на печката (Фокус 1.8 ТДДИ 90 коня от 2000 г.) На някого налагало ли му се е да сменя това желязо и може ли да ми препоръчате магазин с добро качество на продукта и премливи цени. В МотоПфое (не помня как се казват вече), ми оферираха почти 900 лева, което ми се струва зверски надута цена. В разни сайтове ги намирам между 280 и 400 лв, като от марките само SKF ми е позната, но не и по отношение на полуоските.

ivchotr

Pyrhel

Spidan също е от известните марки за полуоски. SKF мога да я поръчам на доста по-ниска цена, китайските са 100 и няколко лв. Ако искаш мога да проверя точните цени с отстъпка и да ти ги пусна на лс?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ivchotr

Супер! Предполагам ще изкарат някоя и друга година. Че ми предлагаха и някакви варианти с преправяне на старата, които не ми се виждат много разумни. Колата ще я разглобяват идния понеделник и ще стане ясно тогава каква е точната диагноза.

dobatavision

Купи китайска(може и по-скъпа) но за TDCI мисля, че става и е по-издръжлива.

ivchotr

Е да, ама се оказва, че са различни дори за един и същ модел. Затова давам номера на шасито, а те ми казват кой е точният вариант полуоска. Та е възможно и за ТДЦИ да става, ама ако не излезе по номера на шасито, ще стане трудно. Повечето полуоски се поръчват, а пък майсторът не е навит да му задръствам гаража с този кошляк, та каквото намеря това ще е. Предполагам са все от желязо и ще издаянят някое и друго време.