Запушен въздуховод , мк3, Фокус

Започната от stefato, 09 Декември 2017 16:02:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stefato

Здравейте!
Хора, или се запуши или се откачи въздуховода ми на парното. Става дума за шофьорският въздуховод вътре в купето. Прикачил съм снимка на която се вижда за какво говоря. Няма никакви други интервенции, просто спря да духа парното от там. Идеи? (fe) 
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)

Mondeicho

Или някоя клапа е спряла да работи и не ти го отваря...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

А големия ляв до стъклото духа ли?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

stefato

Цитат на: Pyrhel в 10 Декември 2017 13:06:18
А големия ляв до стъклото духа ли?

Духа.. само десния си седи запушен. Колелцето, което се върти отгоре за отваряне и затваряне мисля, че е откачено. Чудя се дали да го разглабям аз или някой, който си знае работата..
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)

exclusiveremix

Цитат на: stefato в 10 Декември 2017 16:36:05

Духа.. само десния си седи запушен. Колелцето, което се върти отгоре за отваряне и затваряне мисля, че е откачено. Чудя се дали да го разглабям аз или някой, който си знае работата..
За най-левия горе на стъклото мога да помогна.Централните все още не съм ги отварял.Според мен клапата прави проблеми.Или нещо някъде се е откачило.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

ivchotr

Щом всички останали духат, а само този не, клапата би трябвало да е наред. Клапата, която праща въдуха до тези обдухватели, имам предвид. Ако колелцето е откачено, проблемът е ясен.

stefato

Цитат на: ivchotr в 10 Декември 2017 20:21:27
Щом всички останали духат, а само този не, клапата би трябвало да е наред. Клапата, която праща въдуха до тези обдухватели, имам предвид. Ако колелцето е откачено, проблемът е ясен.

Да, то е. Върти се на празен ход и не "отваря". Сега остава да намеря някой форумен майстор, който знае как да го закачи. Веднъж ми се наложи да махам едната решетка и се хванах за главата с тези щипки там.
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)

stefato

Ако някой иска да "удари едно рамо" нека да пише:) (fe)
(whogives) ?

(fe) FORD rlz  (fe)