Форум на FordBG.com

Общи раздели => Новини => Темата е започната от: Проектоновинар в Декември 12, 2017, 16:37:10

Титла: Ford съди Джон Сина, защото продал своето GT
Публикувано от: Проектоновинар в Декември 12, 2017, 16:37:10
(http://i2.offnews.bg/auto/events/2017/12/03/29822/1512312267_0.jpg)

Ровейки се из интернет пространството сигурно много от Вас са попадали на любопитни истории от САЩ, доказващи, че там хората могат да се съдят за най-невероятни неща. В тази категория попада и този случай, в който е замесен популярният кечист и актьор Джон Сина, който ще трябва да се защитава в съда срещу обвинение от... Ford.

Оказва се, че Джони си е поръчал страхотния Ford GT 2017, но няколко седмици по-късно решава да го продаде с огромна печалба. Все пак става въпрос за колата на Джон Сина, тя вече има съвсем друга стойност.

Да не забравяме и, че автомобилът струва над 450 000 долара (!!!). Причината Сина да пусне супервозилото в продажба, е погасяване на други негови задължения. Така поставени нещата обаче това наистина може да е била неговата схема, взимайки скъп автомобил и слагайки голяма надценка за името си.

И ако всичко това Ви се струва в реда на нещата, тук идва големият проблем - при покупката на автомобила кечистът е подписал декларация и се е съгласил да не го продава в следващите 24 месеца.

Всичко това е разгневило ужасно много хората от Ford, според които действията на звездата са нанесли сериозни щети на компанията, най-вече от имиджова гледна точка. Сина и представители на Ford вече са провели разговор, в който той е поднесъл извиненията си за ситуацията.

"Синият овал" обаче все пак ще търси компенсация в съда, където Джон ще трябва да отговори на простия въпрос - "Ако тази клауза не Ви е харесала, защо сте подписали?".

Източник: auto.offnews.bg

https://www.youtube.com/watch?v=wJhEK0E8E4Q
Титла: Re: Ford съди Джон Сина, защото продал своето GT
Публикувано от: Alexi в Декември 12, 2017, 20:13:45
все пак най добрия форд е продадения :)
Титла: Re: Ford съди Джон Сина, защото продал своето GT
Публикувано от: TourneoRS в Декември 14, 2017, 14:04:18
Горкичкият, имал други задължения...
Като му гледам ухилената физиономия, баш нарочно си продал ГТ то.