Помощ и мнение за АСК selctshift

Започната от Pacoran, 21 Декември 2020 21:26:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pacoran

Здравейте колеги, ще помоля за помощ по запознатите! Харесал съм си един lincoln continental 2019г. на 15000км, но знам че скоростната кутия е автоматична на форд мисля се води selectshift, та питането ми е дали е надеждна тази кутия защото много мнения прочетох някой казват че е зле, други че няма проблеми ако е нова, в Щатски форум четох че имало счупена кутия и на 20000 мили, та дайте мнения моля че много ми харесва колата , вози уникално и е бълана с екстри но кутията ако е зле ще се откажа от покупка ::)


Pacoran

Даже гледах в едно ревю казват ме кутията била такава и в мустанга, май и в мондео, 6 степенна автомат, но пак не знам дали няма някакеи проблеми или дефекти! Няма ли някой с такава кутия, не питам за колата, колата е тествана и е уникална, само кутията ме притеснява и за нея потам :-[

ivchotr

Не е ли заменяема с друг модел кутия?

Alexi

на тия км няма как да се строши ,все пак не е от кашкавал .. кутията ще е някакъв модел с хидротрансформатор ,пауършита го забраниха в Щатите след като платиха няколко милиона обезщетения на "щастливите" собственици

Pyrhel

Кутията е стар модел, минал през ревизия заради проблеми и е читава.
4х4 ли е? Предполагам, че раздатките са същите като в Edge, там е сравнително слабо място като навъртят км
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pacoran

#5
Цитат на: Pyrhel в 23 Декември 2020 10:53:09
Кутията е стар модел, минал през ревизия заради проблеми и е читава.
4х4 ли е? Предполагам, че раздатките са същите като в Edge, там е сравнително слабо място като навъртят км

Ми с предно е едната която гледах 62000лв 2.0 ecoboost, другата беше 3.0 битурбо 4х4 само че  е 85000лв и е най високото ниво на оборудване, но ще видя де все пак цената не е малко по висока,принципно по скъпата по ми харесва ама има масажи и обдухване и отзад да не говориме музиката с 18-19 колони ::)но найстина от към возия комфорт лукс на материялите и обезшумяване може да се сравнява спокойно с S класата на мерцедес!

Pacoran

Колеги има продължение на темата, тъй като лимузината континентал е по ниска а миналата кола ми беше джип, за сега взех линкълн MKC поради това че някой преди мене беше купил MKX-са които беше наличен, за сега съм доволен но все пак ако ако ми е тясна за извънградските пътувания съм се разбрал да го върна и да ми даде по голямия брат и така ::) като мина повече километри ще споделя повече мнение, но да ви кажа е доста луксозно малко сувче бъкано с екстри които нямат доста топ лимузини от Европа (tooth)