10% по-скъпа "Гражданска отговорност"

Започната от Bobi, 06 Ноември 2011 17:55:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Когато става въпрос за легални рекети, май не съществува финансова криза.  (hammer)
10% по-скъпа "Гражданска отговорност"


Alexi

тия застрахователи ще ги е*а няма ги погледна .. всяка година ще ми я вдигат с по 10% .. заплатата ми не се вдига с по 10% на година !

Artur_111196

Егати и долната нескупосана лъжа, еми като са им виновни Румънците да им фраснат 50%+ и да се оправят, какво общо имаме ние с Румънците та ще плащаме повече..? 















5

Alexi

и какво точно искат да кажат с "там обезщетенията са доста по високи" ,тука на същите цени защо са по ниски .. защо плащат смешни суми недостатъчни да си покрие човек ремонта ако стане нещо ..  :-[

Artur_111196

Сигурно е така но това не значи че аз трябва да плащам повече за това...  Като се появи "Чаушеско" в някоя застрахователна компания да му преизчисляват по техния стандарт и да се оправя... Тука като ни я вдигнат дали ще ни обезщетяват като  тях или само ще си плащаме като "тарамбуки" и ще си ремонтираме за собствена сметка...?  Не знам до кога ще продължаваме да си траем като ни мачкат, и кога на края тоя заблуден народ ще се вдигне да си поиска своето...

escobar

Ама това с румънците си е прах в очите. Едва ли могат да обвържат националността със застрахователната премия, ама заради 5-10,000 "румънски" коли да вдигат премиите на останалите милиони, притежавани от българи  (angry).
Иначе на бащата му подновявах застраховката преди 3 дни, като реално тя му изтича на 31 декември и за една година е поскъпнала с точно 3 лева и 80 стотинки, заради данък върху застраховката.

Vasilev

Пичове, нали се сещате, че отнякъде трябва да си избиват парите, които ще губят от маркировката...

Bobi

Да избиват от асфалта на Боко! Писма ми от постоянният легален рекет!

escobar

Застрахователите не ги обичат никъде по света, вярвай ми.

Bobi

Първо бяха 10%, а сега вече станаха 18%!!!  (hammer) ЦЕНЗУРА!

Източник