Мултимедия за Ford Focus C-max

Започната от Калин Маганджиев, 20 Ноември 2020 11:15:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Калин Маганджиев

Здравейте! Наскоро си закупих Ford Focus C-max Chia. Имам фабрично CD Sony,но окото му е изгоряло и не чете дискове.искам да си купя мултимедия но не разбирам от тези електроники . Трябва ми да работи нормално бързо да ползвам навигация камера за задно и да слушам музика и да е някъкво китайче на прилична цена. Ще съм ви много благодарен ако ми препоръчате нещо !


ivchotr

Примерно:

https://www.aliexpress.com/item/4001175536389.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.13f32025x3rwui&algo_pvid=06fc1aea-1e1a-48e3-b988-218b6551642c&algo_expid=06fc1aea-1e1a-48e3-b988-218b6551642c-6&btsid=0b0a556016059053824072352e2f3c&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Разгледай му функциите и параметрите, че аз ги прехвърлих отгоре - отгоре. Изглежда ми прилично за тзи пари. Има и други предложения. Освен това е и черен петък :D

Bizu

А мито плаща ли се за доставката?

Ozzie

Единични бройки за физически лица са освободени от мито и ДДС. Миналата година поръчвах телефон за приятел, сума бумаги прочетох, та го пишеше някъде. Телефона дойде за има-няма 10 дни, директно в кварталната поща, ама преди това почти два месеца беше със статус "Awaiting shipment".
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Bizu

НЕ е ли така, но само до някаква определена сума на стоката?

Ozzie

#5
Цената също мисля че беше без значение, що се касае до получател физическо лице.
По спомен, в закона за митниците или някой негов поднормативен акт беше урегулирано. Не пазя обаче информацията от миналата година, за да посоча с точност.

Edit:
Тази статия я помня от миналата година -> https://pravatami.bg/19745

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Bizu

Ясно, мерси. Аз винаги съм мислел че се плаща мито и заради това най-скъпото нещо, което съм си взимал е било около 40лв. Надявям се, че тази информация ще бъде полезна на човека пуснал темата, а не само спам :)

AngelB

Над определена сума се заплаща мито, дори и от физическо лице. Програно.

ivchotr

Мито се плаща за стоки с цени над 30 или 50 лева. Не помня точно. Наскоро една колежка я разкарваха до митницата да си освобождава пратка с протектор за телефон, който струва 5 лв. Явно са им намалели пратките и се чудят как да изкарват кинти. Преди време съм поръчвал неща над 50 лв и не са ми ги спирали на митницата.

FoMo4

Мултимедия най - добре е да се вземе от продавач (Китаец), който има складове в Европа, малко по скъпа е доставката, но ще дойде по бързо и няма да се занимавате с Митници. 2 пъти съм взимал Мултимедии от Китай, с DHL и с китайска поща и 2та пъти съм плащал Мито и ДДС. До Митницата няма нужда да се ходи, в сайта на Български пощи е описано, какви документи са необходими и къде трябва да се изпратят, за освобождаване на пратка. Плаща се в пощата при получаването на пратката.


saggy

Към Автора - колега, ако купиш и сложиш мултимедията, върни обратна връзка дали си доволен и какво си избрал, защото и аз се интересувам от такова китайче.

petkomz

Здравейте! Интересува ме дали някой скоро е поръчвал андроид радио за Фокус МК2. Въпросът ми е за лични наблюдения и най-вече изпращането дали реално е от Европа, че много пъти китайците си ги пращат от Китай, а не от склад в Европа както е обявено. Спрял съм се на модела като    това  радио, не става въпрос за характеристиките, а за визията/панела. Моля някой ако е поръчвал подобно да сподели мнения! Благодаря!