Чип на мондео 2002 тдци 2.0 130 hp

Започната от booker, 15 Август 2017 21:04:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

booker

Здравейте,имам Мондео 2002а година 2.0 тдци 130 коня и въпроса ми е заслужава ли си чип тунинг на двигателя ,какъв би бил ориентировачно резултата ,и може би място и ориентировъчни цени, понеже сега се запознавам и интересувам около въпроса.Благодаря предварително. :)


V.Buzev

Ако двигател, турбо, дюзи, суединител и маховик са ти в перфектно състояние (което ме съмнява за кола на толкова години) може да отиден на един ремап.
Колата тръгва доста добре, като разхода поне според мой познат, който си е ремапвал неговата не мърда изобщо. Е естествено ако я мачкаш много няма да гори 5/100.
Този двигател има доста голям въртящ момент и при един ремап и добавяне на едни 25-30 кончета и 50-60 нютона отгоре, най малкото ще се обади суединител или маховик!

booker

Ами дюзите са сменяни преди 3 години ,олекнах стабилно там,маховика + помпа лагер преди около 2,3 месеца и се надявам уж да нямам проблеми с тях за напред,турбото да чукна на дърво не се е обадило и за това се замислям като цяло ^-^

Pyrhel

То турбото ако е ще се чупи - с или без друг софтуер ще си замине. А с пипнатия се усеща се разлика, въпросът е да не го прави някой цървул, то това е най-сложно - да се намерят правилните хора.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

nnmondeo

booker, направили ремапа? Може да споделиш впечатления.

Divia

Здравейте, ако имате нужда от помощ ще помагам с ремапа, и да определено си заслужава.

Mondeicho

Хубаво е да се дава и обратна информация за да могат колегите да знаят дали си заслужава интервенцията...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.