Проблем с зумер и плафон

Започната от valeri_007, 21 Юни 2014 22:17:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

valeri_007

Здравей те някой можели да помогне сдобих се с плафон и реле с 20 секунди забавяне за ескорт но при монтажа бушона изпуши(по-точно му се стопи пластмасата) и от тогава неми свети плафона като отворя лявата врата на дясната бутона и целия кабел беше изгорял намерих го и го резнах но плафона неще да свети като отворя вратата свети само като го включа принодително и зумера отказа да работи някой можели да каже къде е проблема всички други светлини си работят колата е ескорт 98 комби 1.8и 115кс. благодаря ви предварително


opex

#1
Ако наслагаш точки и запетаи тук-там, и още малко разяснения,  може да успея да предложа нещо. Написано по този начин трудно разбирам коя врата какво кой кабел се запалил къде е отрязан кое принудително как като се включи светва...

едит: какъв е новият плафон, при неговия монтаж ли се разтопи предпазителя или при монтажа на релето, има ли аларма и да е вързана по някакъв начин към проводниците за вратите?
Има и други въпроси, но ти предлагам да върнеш стария плафон и да махнеш релето за време и да сложиш обратно моста, както е бил преди и да възстановиш проводниците. Проследяват се сравнително лесно. Ако пак не тръгва не е маловероятно да се е запалила писта в таблото. Зумера се намира над таблото с предпазители, прилича на реле, бяло на цвят. За да се стигне до него или се сваля таблото с духалките и се гледа под километража в ляво посока таблото с предпазители (най-лесно) или се сваля маската, на която е капака за предпазителите (5 винта - 3 откъм радиото /1 долу и 2 горе един до друг почти/, 1 в ляво долу като се махне капака за предпазителите и 1 в ляво горе) и зумера се пада от вътрешната страна зад последния винт (ляво горе)

качи снимки на плафона и релето в prikachi.com - изглежда най-удобния сайт за целта.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique