Къде да си чипосам Мондеото колеги?

Започната от Divia, 09 Февруари 2017 18:02:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Divia

Здравейте, искам да ремапна Мондеото ми давайте съвети :)
Модео мк4 2.5Т е количката.


didon80

Защо, сега не върви ли? Нали се сещаш че това ще намали ресурса на автомобила.

hotblooded

Фокус със същия мАтор на чипосван на 300коня, и се караше зверски - без последствия за мотор и кутия.  На Волво го чипосват дори  и на автоматик - без проблеми

Alexi

той сток то има на 300 коня ,държелив мотор е .. за чипосване избери някоя утвърдена фирма а не гаражен майстор

mladenmih

"аз съм най младия от инжинерите Харпов те ви казват да не пиете-не ги слушайте-пийте"

pyle

Ако няма други промени, единствения ти качествен вариант е Digital tuning!!

ekstremniat

Адлер  в Годеч също са доста добри 

Divia

#7
За сега колеги няма ще му премахвам катализатора след някои и друг месец. А иначе за вървене върви горе долу но има някакво малоумно ограничение на 1-ва и 2-ра предавка, за да пазят кутията сигурно. И аз се насочвам към TST но ще посъбера още малко мнения, в групите в социалните мрежи, доста са изненадани от приятното вървене на колата след намеса в картата

pyle

Бягай далече от Адлер!!!!!! Имам 3-ма познати в сферата на настройка на автомобили и те имат работа благодарение на Адлер!

П.С. Колега не се хаби да говориш с Келеша. Доста им порастна работата и с ремап не се занимават освен, ако не си много техен човек.

Pestarzt

В друга тема писах за мой приятел с Фокус и пак ще го спомена. С 2.0 TDCI е и му сложиха чип в Digital Tuning (за тия на Черни Връх говоря). Те не правят софтуера за колата, а го взимат готов от някъде и слагат едно и също на всички. Колата му наистина тръгна много ама такааа пушешееее!!!! Дори като тръгваше нормално по светофарите имаше следа след него. Постоя така около месец и се върна да го оправят, че то направо не се траеше. Казаха му, че е това положението и ако иска... Не могли да пипат по софтуера. Върнаха му стария софтуер и си остана с оригинала.

Докато търсеше се намериха доста хора с оплаквания от Адлер-Брезел - проблеми след изключване на ЕГР, аварийни режими, разход и го заеба.


Христо Василев

Има един майстор в Горна Оряховица-пише код, прави настройки и др. Водят го от най-добрите в Бг.

Rado1420

Здравейте колеги. Аз също имам Мондео с мотор 2,5 турбо бензин. Бихте ли ми препоръчали сервиз за ремап на този мотор. До колкото знам мотора е с голям резрев и няма проблем да се повиши леко мощността и въртящия момент. Благодаря предварително.