Дабъл Дин и проблемите с него

Започната от Станислав Недялков, 28 Януари 2021 20:51:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Станислав Недялков

Здравейте, колеги! Отскоро съм горд собственик на Форд Фокус 1.6tdci от 2009-та година. Както може би на повечето от нас, когато си купят автомобил, и на мен ми се прииска да го подобря малко и започнах от интериора, а именно с дабъл дин. Само че след като го монтирах, забелязах, че дисплея за борд компютъра на таблото ми работи перманентно, дори когато я заключа, продължава да работи постоянно, което е проблем, понеже не ми се хвърлят пари за акумулатор през месец. Та въпроса ми е, някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и може ли този някой (който силно се надявам да съществува), да ми даде жокер, как да се справя с тази неприятна ситуация? Благодаря предварително!

Поздрави - Станислав Недялков


Ozzie

Цитат на: Станислав Недялков в 28 Януари 2021 20:51:34... забелязах, че дисплея за борд компютъра на таблото ми работи перманентно, дори когато я заключа, продължава да работи постоянно...
Дисплея на борд-компютъра загасва 10-15 мин. след заключване на автомобила. Та напълно ли си сигурен, че свети постоянно или като нов собственик, чак сега си обърнал внимание на тази особеност?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Bizu

Колегата Ozzie е прав. И при мен е така, гасне малко по-късно!