Форум на FordBG.com

Всичко и Всички => Общи приказки => Техника => Темата е започната от: To4kata в 21 Юли 2021 22:53:31

Заглавие: Настройка на TV Panasonic Viera
Публикувано от: To4kata в 21 Юли 2021 22:53:31
Колеги, ползвам цифрова ТВ от А1 (https://help.a1.bg/tv/digital-tv/kstb-6106/my-equipment) днес купих едно smart LG за кухнята, настроих без проблем, и понеже Панасоникът (Panasonic Viera 2018) в хола бе загубил WiFi връзката и не искаше да се свърже реших да го ресетна .... иииии сега не мога да го .... настроя. Иpбирам език, свързвам го с WiFi (успешно вече), и при избор на държава ....  ??? няма България :-[ .... избирах други, Финландия, Норвегия ... нищо не намира. Не ме пита никъде в менюто какъв източник да избера ... антена, кабел, сателит и нищо не става. Изнервих се вече ...
Заглавие: Re: Настройка на TV Panasonic Viera
Публикувано от: ivchotr в 21 Юли 2021 23:02:39
Като влезеш в дървото на настройките, има помагач. Моят от време на време губи връзка с нета, обаче го пускам да се свърже и след малко е готов. Но съм на кабел. Не е лошо да питаш в А1 да не би и те да имат настройки на рутера. Но не виждам причина телевизорът да забрави, че има България в списъка.
Заглавие: Re: Настройка на TV Panasonic Viera
Публикувано от: To4kata в 21 Юли 2021 23:16:05
Звънях в А1 ... слушах менюта и песни 5 мин. и побеснях  >:(. Когато го купувах преди време аз си го настроих, но тогава бях на кабелна май ... сега не става! Не е забравил нищо, просто България не фигурира в списъка. На LG-то не само че фигурираше България, но ме пита и за доставчика (Vivacom, Вlizoo, Mtel) и т.н. ... тръгна веднага!!!

P.S. Мдаа, както винаги проблема не е в теливозора, а в предтеливизорното устройство. Оправих се и сам. Може да триете темата.
Заглавие: Re: Настройка на TV Panasonic Viera
Публикувано от: ivchotr в 22 Юли 2021 11:11:04
И на мен другият ми е LG :D Намирам добри страни и в единия и в другия. Както и дразнещи в единия и в другия. Няма пълно щастие :D