Срещи в Стара Загора

Започната от Danchev, 21 Септември 2011 19:21:44

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

toretosz

Колега звънни на 0887519106 да се разберем.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P


JoroM


Виктор Велев

Много се радвам че дойде да се запознаем лично останахме очаровани от твоите знания и мерак свързани с автомобилите,надявам се скоро пак да се видим но този път и да покараме :)

ffmk1l

Съжалявам, че не успях да дойда снощи, но бях прекалено изморен за каквото и да е. Много исках да се запознаем, но ще има и други възможности за това.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

JoroM

Цитат на: Виктор Велев в 14 Април 2014 09:32:52
Много се радвам че дойде да се запознаем лично останахме очаровани от твоите знания и мерак свързани с автомобилите,надявам се скоро пак да се видим но този път и да покараме :)

ОК, ще покараме някои път. И по-нататък ще идвам до Ст.З.
И аз съм много доволен от срещата със старозагорската група. Много ми беше приятно.  (beer)

S.Stoyanov

Ще има ли среща днес?...

Виктор Велев

С жената може да наминем.Дали ще се съберем хора?

toretosz

Ако се върна от село и аз ще дойда,Миро пимакс и той днес се прибира,Миро си е в СТЗ така че мой се сберем.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

S.Stoyanov

Ако днеска някой ще слиза към зарата да пише, че да не седи самичък   (rofl)

Pyrhel

Още януари месец писах, но постът ми се подмина като крайпътен знак. Ще се самоцитирам:
Цитат на: Pyrhel в 26 Януари 2014 23:22:43
Във форума имама членски раздел, който се вижда само от членове на клуба. От старозагорската група само Гео е член и във въпросния раздел каза, че нещо групово сте сърдити. Какво е допринесло за това?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.


vladi tanev

Анатолий много добре знаеш как стоят нещата никой няма сърдит просто не ни харесват коментарите по наш адрес и отношението към потребителите на форума нещата тръгнаха на зле от момента в който имахте среща със другия форум незнам някак си се възгордяхте и започнахте да се изживявате в повече започнаха едни правила едно такова натякване за УС все едно ние сме нищо без вас и трябва като в казарма да се държим да правим това което вие кажете имаше и доста лоши изказвания относно това че караме на газ едва ли не излиза че сме измекяри,или долни бедняци че караме на газ след това се започна натякване че имало малко клубни членове и нямало пари едва ли не сме виновни че не плащаме там някакви си 30лв. ама вие давате ли си сметка примерно аз и другите какви пари даваме по колите от какво се лишаваме за да направим нещо за името ФОРД да дойдем на събора да покараме да видят и другите че не само бееемве е нещо си а имате ли си напредстава изобщо колко пари поне на мен лично ми излезна миналия събор,след това вече се започнаха дразгите из форума пусна се отделна тема всеки да си каже мъката и се започна да се заплашва с банове имаше и една такава убидна дума готованковци което си беше към нас Заралий убеден съм в това ето такива неща ни дразнят не сме в детската градина че да се сърдим а и не сме делили нещо или сме имали вземане даване че да се сърдим просто не ни харесва и предпочитаме да мълчим отколкото да създаваме напрежение и караници има и още куп неща за които знаеш няма смисъл от обяснение.
В момента пак не ни харесват коментарите ти за събор искаш за два-три дена да събереш хората за събор каращите и ако не се появят после ще кажеш ами аз ви казах ама вие нищо ами нестава така трябваше в началото на годината да се реши всичко а и това натякване за бири и кюфтета май пак е в нашата градина ами нестава така много силни думи казваш и доста ти са хапливи коментарите едва ли не го правиш всичко насила и така приятелю има още куп неща но някак си се промени не си този Анатолий който видяхме и се запознахме в началото.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hotblooded

  Влади, тъй като камъните за газта са в моята градина - или нещо не сте доразбрали, или търсите по вола теле....

За да няма недоразумения и обидени - кажи кой точно пост с какво те обиди (и останалите момчета от СтЗ) и ще се изясним - може и на лични, да не цапаме форума. Но в никакъв случай целта не е била да бъде засегнат някой защото кара на газ.  (buddies)

Pyrhel

Влади, пиша и питам, защото наистина не знам как стоят нещата, иначе няма да повдигам въпроса, а ще разреша проблема.

По повод всичко останало - говориш, че някой нещо писал във форума - нека оставим нашите неща настрана и да погледнем в другите форуми. Мислите ли, че в който и да е форум никой няма на друг да каже нещо криво? Т.е. регистрира се днес някой, казва, че човекът Х е тъпак и въпросният Х почва да се тръшка, че вече не иска да е част от форума. Не само, че поведението на Х е абсурдно, но е и доста смешно :) Мисля, че примерът е достатъчен да схване всеки какво имам предвид.

По повод казармата - ако кажете, че в тоя форум е казарма... Не знам какви други форуми посещавате и четете подробно, но този е един от либералните форуми, в които има своеволия и простотия, която не се наказва. Обаче има и правила. От доста време повтарям, че бановете вече не се щадят и ще се раздават на всички, които не се съобразяват с нормалния тон или правилата.

За газта - вие се сърдите, че ви обиждат на газ, други пък се сърдят за обида на малолитражен предняк. Животът понякога е несправедлив.

Набъркваш членския внос и го сравняваш с горивото, изгорено на пистата. Не мисля, че е правилно, защото нормалните посетители платиха един вход, от който имаше ДДС-та, такса, която НЕ покрива наема на пистата, а отива за Дракона и чак каквото остане от това отива за наема. По-голямата част се плати от онези хора, които са дали 2.50 лв на месец през годината, от тези средства се правят стикерите и другите рекламни материали и т.н. Не мислете, че нещата падат отгоре, трудът и безсънните нощи са безвъзмездно дарени на клуба, но не и средствата, които фирмите искат за дадена услуга.

Защо набъркваш ремонта на колите в събора, нима си ремонтирате колите само и само да имате с какво да дойдете на 6ти септември? Ми, освен да включа в сметката многобройните ходения по организационни въпроси от моя страна? Всъщност, сега ме подсещаш, че само за старта на клуба през 2012-та съм дал около 850 кинта, за които имам фактури. Освен да стана онзи гъз, за който ме имате и да си ги възстановя - ей така, точно преди събора.

Защо негонени бягате? Как се олицетворихте в определението ми за "пиянски срещи" от темата за събора? Всъщност, светът не се върти около Стара Загора, не се притеснявайте, когато някой напише лоша дума, не винаги трябва да се асоциира с някой заралия.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

S.Stoyanov

Някой довечера на Зарата, аз мога след 20:10 часа.

vladi tanev

Бих дошъл но съм малко далечко със наборчето си печем задниците  8)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

S.Stoyanov

Хахах вие сте ясни, ще ходите в Бургас на среща, ако жените ви пуснат   (rofl)

vladi tanev

Днес към 15:00 часа ще ходим да полъзгаме който иска да идва.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

ffmk1l

Днес ако по някое време сбирката се премести у дома, че тоя накрайник ми взе здравето, не ще да влиза и това е - ще има бира след това.  (beer)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Dmitarcho

Утре мисля да се разходя до Старата Загора :) Някой свободен да почерпи нещо ?
Ръца Пръца

emkata