На дизелов автомобил АГУ

Започната от teloto, 12 Ноември 2016 18:44:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ADiDimitrov

Цитат на: teloto в 13 Октомври 2019 23:18:06
Здравейте колеги  :-* Отдавна не съм писал по темите във форума, тъй като продадох Форда и вече съм с друга марка автомобили ;D За мен темата за дизела е приключена, не искам да поглеждам друг дизел пък бил той и най добрия! (rofl) Хубавото е, че успях да продам Форда.... ::) Много беше трудно, но се радвам, че успях! Тази марка е най-трудна за продаване, никой не я иска, незнам зашо :o До дизел-газ така и не успях да стигна! Сега си карам един Мерцедес Е320 бензин-газ 4-матик и се кефя много 8) Хем е над 200 к.с хем карам за без пари/ газ-85 стотинки/.Успех и поздрави на всички....Моят съвет е: зарежете тия печки и се мятайте на бензин! Слагате АГУ и карате! (rofl)
Честито за Мерцедеса, само гледай да не изчатка електронното управление на спирачката! Не ми е за 3000 лв. дето ще ги дадеш, ама отказва от раз в движение и после лошо няма спиране! Айде с здраве и да се регнеш в Мерцедес форума!


Alexi

докато не се блъснеш и да изгориш с цялото си семейство ... мерси пич .. съвети не давай ,карай там 20 годишната кошара и се кефи ...

ivchotr

Ако катастрофата е такава, че да не можеш да излезеш от колата, е все едно дали ще се е запалила или не. Пък и се палят само неизправни коли.