В търсене на Сири

Започната от Pyrhel, 17 Април 2012 20:25:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

От доста време си търся сиера. Все още си търся :) Идеята ми е да докопам 2-вратото купе преди фейслифта и да направя бяло RS Cosworth копие отвън, а за мотора - който колкото издържи :) Преди всичко - трябва ми купе, за да почна да прехвърлям свинщината в него. Оказа се трудна задача. Тук ще напиша последните 2 случки.

Първата не е свързана с купето, а с един хубав донор XR4i 2.9 150 кончета. Отитох да го гледам, купето беше в доста окаяно състояние, но това не ми пречеше, нали ще отива за скрап. В багажника под корите имаше доста дупки, през които се виждаше родната земя :) И не само там, но не е важно това в момента. Като че ли се поколебах и се върнах вкъщи да се чудя. На другия ден сутринта му се обадих - беше изчезнала при новия си собственик - Били Димитров, който се надявам скоро да го видим и тук във форума.

Втората история е изцяло от днес. Снощи не можах да спя и сутринта към 6 вече не издържах и станах, включих компютъра и погледнах в карс.бг. Видях това:


Дърто 2-врато купенце с малко прозорци! (happy) Аз съм в София, а то ме чака в Свищов - бензинова, бяла. Чух се с човека, каза, че има леко тръгнали прагове и задна дясна вежда. Нормално. Малко тенекиджийска работа и ще е моята Сири.

Към 9 палнах Монди и с паричките в джобчето - газ към Свищов! В 12 бях на автогарата, а 2-вратото купе беше там и ме чакаше. Постлах си черджето и се набутах под него и след малък оглед - о не, това не беше моята Сири!!! :'(


Оказа се, че не е това, което търсех, не ми се занимава с изграждане на цяло купе. :-[ На човека му стана криво, че си е взел 1 ден отпуск заради огледа, на мен ми стана още по-криво, че това не беше моето купе и за едни 500 км разходка иии те така. Поне щракнах разхода на гориво по борда в един момент на връщане. Климатикът не съм го изключвал, на междуградските карам със 100, на магистралата 120:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.