Черен списък на продавачите

Започната от Чебурашка, 13 Април 2012 23:08:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Чебурашка

Понеже във форума има нов член angel.georgiev -  който за мен не е коректен ще напиша с цел  някой ако хареса нещо което той продава да има представа какво може да се случи.
Ние купихме кола  от него   8) .Разбрахме се той да покрие разходите по прехвърлянето на лизинга,защото колата беше на лизинг към МП,и всичко точно – в МП Плевен казаха че е платил 380-те лв , НО  на следващия ден ни звънят от МП Люлин да кажат че не може да се прехвърли – не е платена таксата.Въпросният Ангел Георгиев  не пожела да плати  тази сума.
Също така като взехме колата тя имаше застраховка ГО,но той реши да не ни дава полицата и от Плевен се връщахме без нея .
Има и други подобни случаи в различни форуми:
не купувайте от този човек нищо (omg)

форум бмв 1 (nut)

Здравейте!
Преди известно време един колега от форума или по-точно Ачо.
За да няма грешки ето профила му:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=5145
Та въпросния колега ми се обади по телефона пожела да си купи от мен прагове за е36.
Поисках му адреса за да му ги изпратя с наложен платеж,но той ме помоли да му ги изпратя до офиса на Еконт в Плевен с уговорката че праговете струват 130лв комплекта и че доставката ще е за негова сметка.
След 2 дни праговете бяха изпратени и на 3-я ден бяха вече в офиса на еконт в плевен.
След няколко дни започнаха да ми звънят от еконт и да питат защо никой не е отишъл да си получи пратката.
Звъннах на Ачо и го помолих да отиде и да ги получи.
Той каза че ще отиде след 2 дни защото бил зает.Дотук добре минават 5 дни и от еконт пак ми звънят.Казвам им да изчакат и следователно звъня на Ачо да го питам какво става.
Той ми заявява че му искат 48лв траспорт 
Почвам да звъня по офисите на еконт но от там ми казват че няма такова нещо и цената на доставката е 5,86лв-така както пише в бележката.
Звъня пак на Ачо но той си е изключил телефона или не ми вдига.
Накрая се принудих като му звъня да си крия номера за да ми вдигне.
Казах му че няма такова нещо като 48лв транспорт и да отиде да си получи стоката.Той каза добре но резултат никакъв.В последствие се оказа че той изобщо не е ходил нито веднъж до офиса им а е звънял по телефона 
В крайна сметка бях принуден да си върна стоката обратно и да платя транспорт в двете посоки+магазия което излизаше общо 42 лв,като в това не влизат парите за телефонните разговори.
На ваше място бих се замислил преди да имам каквито и да било бизнес отношения с въпросния човек.

форум бмв 2 (omg)

Angel_Georgiev
А ти защо ме излъга че борда който ми продаде е в перфектен??

Angel_Georgiev написа:
Никога не съм ти казвал, че е перфектен, казах ти, че няма задния пласмасов панел, но иначе работи 
Като не ти харесва го върни

b2 написа:
И как точно работи борда?   И колко точно от копчетата му функционират??
А интересно защо на лепенката му парт номера е: 62138357665
Всеки може да провери в гугъл или в реалоем по-добре какво излиза за този парт номер или аре за мързеливите - http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BF11&mospid=47427&btnr=62_0188&hg=62&fg=05 Иначе си ги има копчетата колкото големия наистина ... Имало е яко сбирщайн .. 
П.С. Мога да кажа, че гледам форума от бая време и не помня за някой друг да е имало повече оплаквания за некоректност отколкото от Ачо!
По номера на телефона излиза че продава и пежо
В нашия форум също има 2 обяви


Alexi

аа ,това бил така печално известния skywalker от БМВ форума .. предлагам админа да го банне да не би за измами някого и тука ..

Pyrhel

Викторе, оправих малко линковете към бмв форума. Темата я местя като важна в главния ПРОДАВАМ раздел, но не мисля, че имаме основание за бан до момента при нас.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

+1 лошо мнение! На колега му прати неработеща навигация твърдейки, че е нова, но с диск с някъкви песни вътре...  (hammer)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

#4
 :o

angel.georgiev

Уважаеми колега @Чибурашка,

До колкото си спомням Вие ми се обадихте по пусната обява. Много интересно е, че всичко, което искахте като информация и Ви бе предоставяно по всяко време на денонощието отговаряше на 100% на истината не искате да споделите!

Предполагам, автомобила не Ви е дал никаква "изненада" за състоянието му - също сте решили да си го спестите...

Съгласно процедурата за смяна на лизингополучател на "Мото-Пфое" таксата (тя е 300 лв. без ДДС, а не 380 лв. както твърдите) се поема по споразумение между новия и стария собственик.

Когато се срещнахме с Вас за първи път на паркинга пред ПИМ София автомобила Ви хареса изключително много. Не казахте нищо за това. Обясних Ви абсолютно подробно всеки малък детайл от автомобила (включително и точка от камъче на едната врата), което не бих си представил как би се случило на друго място - не казахте нищо за това! Пробвайте да накарате за пример някой търговец от Горубляне, че даже и от Мото-Пфое да дойде с оказионен автомобил на 400 км (в двете посоки), само за да Ви покаже автомобил. ЗА ТОВА НИЩО НЕ СПОМЕНАВАТЕ!!! После съвсем коректно Ви обясних и на Вас и на майка Ви финансовите условия за покупка на автомобила, както и процедурата по прехвърляне на лизинга. Изрично ЗАЯВИХ, че ТАКСА СМЯНА НА ЛИЗИНГ 360 лв. е за Ваша сметка!!! Защо? Защото така съм си калкулирал нещата? Интересното започна после...

Майка Ви започна да ми звъни всекидневно със запитвания за Вашето кандидатстване за лизинг в Мото-Пфое??! Защо? Защото аз съм служител или? Както и да е... Понеже съм добър човек ходих да проверявам и и съдействах с каквото мога! При няколко от посещенията ми и след посещението Ви хората казаха "защо ни водиш тая луда?" Това не са мои приказки, а на хората от Плевен! По време на този процес траещ около седмица майка Ви почна да се пазари с мен за всяко нещо. Сираче сте бил... Трудно и било... Сама Ви гледала... А в същото време се пазари с мен дали да вземете аксесоари за 1000 лв. за 800 лв. Малко не ми се връзва "изстрадалата женица" да изнемогва, а сина и да е с телефон за 1000 лв., да му купува автомобил преди да може да кара за 25 000 лв. и да го тунингова допълнително за Х лева...

Както и да е понеже съм добър човек се съгласих да поема 50% от таксата Смяна на лизингополучател или 180 лв. След това последва нещо, което ме изнерви до крайност... Пазарлъците при уж вече "затворена сделка" не спираха... За да стане ясно на всички тук с Вас и майка Ви се бяхме договорили от момента на потвърждение на сделката да изчислим оставащите Ви вноски и сумата, която дължите на мен. бяхме се разбрали с Вас към края на някакъв месец... Не помня точно кой, но мога да видя от споразумението за ориентир! СЛЕД договорката ни започна нов месец - съответно нова лизингова вноска (около 500 лв. по спомени пак). ТОГАВА НЕ СТИГА, ЧЕ СЕ РАЗКАРВАХ ЗА МОЯ СМЕТКА ОТ РАБОТА ДО МОТО-ПФОЕ И ОБРАТНО ДА ПРОВЕРЯВАМ ВСИЧКО (ДАЛИ ВИ Е ДОШЛА ЛИЧНАТА КАРТА, СВИДЕТЕЛСТВОТО ЗА СЪДИМОСТ, ПЪК ПЪЛНОМОЩНО ЗА ДЯДО ВИ, КОЙТО БИЛ С ВЛОШЕНО ЗРЕНИЕ, НО ЩЯЛ ДА КАРА И Т.Н.), НО МАЙКА ВИ ИЗНАГЛЯ И МЕ ПРИНУДИ ДА ПЛАТЯ ОЩЕ ЕДНА ВНОСКА!!! ТОВА НАМАЛЯВА ПАРИТЕ, КОИТО ЩЯХ ДА ПОЛУЧА С НЕПРЕДВИДЕНИ ОТ МЕН НАД 500 ЛВ. Освен това с цигански пазарлък изкрънка отстъпки за още 200 лв. пак по спомени...

В следствие на това не съм платил тези 180 лв.! Хубаво е да се знае цялата история, за да не Ви мислят хората за света вода ненапита!

Въпреки всичко постъпих като човек и за сигурно поне 40-ти път ходих до Мото-Пфое в момента на получаване на автомобила. И тогава майка Ви направи драма защо сте дошли рано сутринта, а аз след 1 час... Дядо Ви как щял да кара натъмно и т.н. А ставаше въпрос за обедно време при условие, че бях на работа допреди това... Премълчах и това... Въпреки всичко изредено Ви влязох в положение и предложих аз да Ви закарам с колата до София и да се връщам с автобус!!! Това не знам кой би Ви предложил...

За Благодарност получих множество обиди, родови проклятия и клетви, с които майка Ви ме тормозеше след покупката ежедневно! Това също няма да коментирам. Може да не Ви е бил лесен живота наистина... Апропо аз също съм отраснал без баща, но не го афиширам навсякъде за да извличам ползи и съчувствие!

За ГО - да бях изгубил полицата, но дубликат се вади БЕЗПЛАТНО!!! и съдействие за това имахте на 100% от мен!!! Безобразно е да го давате за пример. По тази причина няма да му обърна внимание.

Бе Ви платен и пътен данък и застраховка ГО за почти цяла година напред, както и какса лизинг за оставащите две години. Това са 75+170+200 лв. = 445 лв. пак бонус от мен. Прагове - пак бонус от мен и т.н. и т.н.

Ако бях решил да Ви лъжа можех просто да си взема сумата, която ми бяхте дали на ръка - не помня колко но няколко хиляди лева - и да кажа, че не Ви познавам! Така ли е? Не ми отговаряйте, моля, а се засрамете от наглостта и безочието си!

angel.georgiev

Моля @Pyrhel,

Да бъде така добър и да изложи не само нападките, но и отговорите ми към въпросните лица и по отношение на Ford навигацията и по отношение на казусите във форума на BMW.

ПП: Човек, който иска да скрие нещо не се регистрира някъде с име и фамилия, нали? Аз нямам какво. За мен е висша проява на наглост да си се опитал да прецакаш някого и само защото не ти е минал номера да го обвиняваш точно ти в това!

Чебурашка

   какви са тези глупости първо ти ни изнудва не ние теб.имаше работа пък сега казваш че си идвал специално.не си беше платил вноска по лизинга за която ти не каза.ходеше на фитнес когато ти звъняхме да я платиш.съдействал си ни за го хахаха нагло.за парите просто не измисли начин да ги скриеш сиг защото кола та беше в мп и ключа в нас или нз но това че  не си успял не значи че си честен и тн защото ня (facepalm) (facepalm)ма да ти отговарям на всяка глупост  ^-^

angel.georgiev

Цитат на: Чебурашка в 14 Април 2012 11:09:58
   какви са тези глупости първо ти ни изнудва не ние теб.имаше работа пък сега казваш че си идвал специално.не си беше платил вноска по лизинга за която ти не каза.ходеше на фитнес когато ти звъняхме да я платиш.съдействал си ни за го хахаха нагло.за парите просто не измисли начин да ги скриеш сиг защото кола та беше в мп и ключа в нас или нз но това че  не си успял не значи че си честен и тн защото ня (facepalm) (facepalm)ма да ти отговарям на всяка глупост  ^-^

Всички вноски по този лизингов договор са платени до момента изрядно и в срок! До момента на прехвърляне на лизинга към майка Ви! Аз Ви предложих за Ваше успокоение да оставим ключа на колата във Вас, а тя да стои паркирана в МП Плевен в подземен паркинг!!! Наглостта е от Ваша страна! Там тя стоя повече от месец да Ви чака без 1 стотинка! Как не Ви е срам да наглеете толкова много. Да, ходя на фитнес, съжалявам, че Вие не го правите! Предвид факта, че ми звъняхте заедно с майка Ви по 20-30 пъти на ден е нормално да не Ви отговоря на 1-2 обаждания. Не ставайте смешни... Кой мислите, че се е подписал на искането за дубликат на полица ГО, ако не аз? Може би бъркате с молбата Ви автокаско да се смени от БулИнс към Алианц? Това е съвсем друго и аз към това нямам отношение. Ваше изискване си беше...

Интересно ми е и за какво съм Ви изнудвал? Да ми платите капаро, за да спра обявата ли? Сериозно??? Не знам в какъв свят живеете, но това е нещо 100% нормално. Без капаро само си приказваме... Кой нормален човек би Ви дал ключ от паркиран безплатно в подземен гараж в МП автомобил без да може да го ползва (но със задължение да го плаща!!!) без да получи капаро?

ПП: Това, че ключа е във Вас нищо не би означавало. Ако съм искал съм щял да си извадя дубликат! как може да сте толкова нагъл и поне да не Ви е неудобно, че получихте отличен автомобил ТОЧНО в описаното от мен състояние на ПЕРФЕКТНА цена и с бонуси за над 1000 лв. Благодарение на наглостта на майка Ви (явно семейна черта) платих и още една вноска! Проверих току що и е почти 550.00 лв. Равносметката показва, че аз не съм бил коректен към Вас със 180 лв. (след изнудване), а Вие към мен с 550 лв.

mitakinen

Предлагам Ангелчо, който се е доказал като интернет-трол да бъде прогонен. Колкото и човек да бъде толерантен такива хора като него са вредни и позорящи. Доказал го е и по-други форуми - непоправим е.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки


angel.georgiev

Цитат на: mitakinen в 14 Април 2012 11:46:20
Предлагам Ангелчо, който се е доказал като интернет-трол да бъде прогонен. Колкото и човек да бъде толерантен такива хора като него са вредни и позорящи. Доказал го е и по-други форуми - непоправим е.

Ние с Вас познаваме ли се? Мисля, че не... Единствено пазя спомен, че се класирах преди Вас в друг форум за обявена игра за пробно шофиране на Ford Focus RS. Вие отказахте да дойдете и бях наред аз? Да добавите нещо? Вие точно към какво сте толерантен? Към това, че си позволявате обидата "интернет-трол"? Аз Вас с какво съм обидил или засегнал или квалифицирал?

В тази връзка моля да си запазите предложенията и квалификациите за Вас! Този форум е обществен. Има правила, които уважавам и спазвам. По мое мнение Вие не ги спазвате и ги нарушавате!

С пожелания за по-позитивно мислене (,което според мен Ви липсва) и весело посрещане на празниците :)

zliqiliq

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ стига вече де.Станахме като пунди с тия обиди и драми.Темата е полезна но я приемате прекалено лично.Ако някой ме обиди(без основание) или ще се срещна с него за да се разберем като хора или ако не разбира най-малко няма да посещавам форума.

angel.georgiev

@zliqiliq,

А ако по Ваш адрес се сипят необосновани лъжи, нападки и обиди как бихте го приели? Нелично? @Чибурашка ме обвинява, че не съм му дал платената от мен ГО, която аз разписах молба да му се даде дубликат! На мен за какво би ми била? Платих още една лизингова вноска, защото те решиха да ходят на екскурзия в Русия за месец, след като заявиха, че купуват автомобила и оставят капаро! Бях изнудвам, обиждан, клет и обезпокояван с редица обаждания и мелодрами от личен техен характер... То не беше преждевременна смърт, влошено зрение, тежък семеен живот... Казани само и единствено, за да получат още и още отстъпки от вече договореното! Къде е коректността тук. За предложението Ви - нямам нищо против да се срещнем лице в лице с въпросния с или без майка му (предполагам ще е с - то без нея не може...)!

@mitakinen така и не преживя, че му се досвидя да си плати пътя от Карнобат до София и обратно, за да кара Ford Focus RS. Аз си платих и отидох. Бях класиран след него. И там орева целия форум... ням да пействам линкове, защото интернет културата ми ми казва, че е некоректно два конкурентни форума да обменят линкове. Съжалявам, за това, че е избрал да се лиши от това изживяване, но каква е моята вина?

zliqiliq

Ама нали това казвам.Или се разбирате очи в очи или си теглите по една майна и край с диалога.Не познавам нито теб нито това момче обаче ей така от компа може да продължава до безкрай.Явно не сте се разбрали нещо със сделката и това е.Лошото е че започват нападки и подозирам че другия пич като види писанията ''ИМПЕРИЯТА ЩЕ ОТВЪРНЕ НА УДАРА" и ще стане още по-интересно.

angel.georgiev

#14
:) ИМПЕРИЯТА отвръща на удара в Епизод 5, в Епизод 6 ИМПЕРАТОРА умира :) Така, че Примерът Ви ми харесва много :)

Не е имало неясноти по сделката, просто човека наглее страшно много! Има 2 неспазени ангажимента мой след изнудване (но имам мъжеството да си призная за него) за 180 лв. и техен за 550 лв. Равносметката всеки може да си я направи. Нека също така да попитат в МП дали ако си купят автомобил оказион на лизинг за 2 години няма да имат такса лизинг към 250 лв., и дали ще им подарят ГО и Пътен данък + годишна винетка за 1 година напред и лихвата ще им е 5%, а не 6% като за оказион? Хипернаглост!!!

Alexi

от тук нататък се разбирайте на ЛС !

angel.georgiev

Цитат на: Alexi в 13 Април 2012 23:23:35
аа ,това бил така печално известния skywalker от БМВ форума .. предлагам админа да го банне да не би за измами някого и тука ..

Здравейте и Вие @Alexi,

Значи първо оставяте да "оклепят" човек, после сам предлагате да бъда изтрит от форума, а след като си изказах и аз позицията и стана повече от явно кой е коректен и кой не по казуса с @Чибурашка, вместо да изтриете всички клеветнически постове и да оставите само инфото, от което потребителите на форума да размишляват кой е крив и Кой е прав, вие забранявате бъдещи коментари по темата. Ще кажа "В спора се ражда истината" и в тази връзка аз имам много да споря по темата!

ПП: Само ще кажа, че с момчето Коце от Петрич, с който се заяждахме за борд компа и за един CD Player, който той ми продаде неработещ, а аз му върнах, в последствие станахме много добри приятели, каквито сме и до момента :)

Така, че моля да спазите собствените си форумни правила и да изтриете ненужните постове по темата, един от които е и Вашия собствен ;)

Чебурашка

#17
Такаа прибирам се и викам аре ще прочета глупостите му щото през телефона заради тоя няма да си хабя батерията.Значи той е написал още няколко поста даже съм пропуснал че  има и един над моя който пуснах от телефона.Хипернаглостта е хипернагло точно той да обвинява някого  :))Който иска може да попита в МП Плевен как точно е подлъгал служителката,сигурно и е показал някакви стари квитанции нз не ми пука важното е че той трябваше да ги внесе тези 360 лв които аз правейки фаталната,нагла,циганска грешка каквито определения е използвол ачката съм ги объркал за 380- ние му дадохме 180 и той трябваше да добави другата половина.не после да ни звънят от люлин и от плевен ааа ми той подвел тука колежката.Но аз съм доволен се пак си плати една стара вноска за която той писа и която щеше да е поредната цигания от негова страна,съжалявам че  трябваше да му се обаждаме и после да казва че сме го тормозили по телефон (rofl)
И написал тука да го преправят че е прав в бмв форума хахах някой да не земе да  го съжали. (wdo)
Не разбрах само защо си написал циганско пазарене.Всъщност ти просто беше  написал по- ниска цена и ние попитахме защо е разлика.Сигурно е циганско.И за мен всичкия ти бизнес е цигания а ти си л...о но  не съм го написал защото ти после плачкаш модераторите да се намесят.Пък и няма как да ти се спре интернета и да се преместиш на пазара в плевен но това е офтопик вече.

Pyrhel

Истинята е някъде посредата. Чебурашка, моля те - давай само със случили се неща, не с предположения кой на кого ще се хвали. Ангеле, все пак наистина в доста форуми има негативни коментари, а това трудно се постига.

Цитат на: angel.georgiev в 14 Април 2012 10:43:45
Моля @Pyrhel,

Да бъде така добър и да изложи не само нападките, но и отговорите ми към въпросните лица и по отношение на Ford навигацията и по отношение на казусите във форума на BMW.
Оправил съм само линковете, защото не работеха. Темата е отключена и всеки може да сподели "доказателствата", които прецени.

Както и ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ ПРЕЦЕНЯВА САМ дали да купува или не. Аз поне не смятам, че могат да се вземат някакви решения за нашия форум и отстраняване на потребители на база случило се в други форуми, т.е. за момента не знам Ангел да е в нарушение на някое от правилата във форума.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Цитат на: angel.georgiev в 14 Април 2012 14:19:29
Здравейте и Вие @Alexi,

Значи първо оставяте да "оклепят" човек, после сам предлагате да бъда изтрит от форума, а след като си изказах и аз позицията и стана повече от явно кой е коректен и кой не по казуса с @Чибурашка, вместо да изтриете всички клеветнически постове и да оставите само инфото, от което потребителите на форума да размишляват кой е крив и Кой е прав, вие забранявате бъдещи коментари по темата. Ще кажа "В спора се ражда истината" и в тази връзка аз имам много да споря по темата!

ПП: Само ще кажа, че с момчето Коце от Петрич, с който се заяждахме за борд компа и за един CD Player, който той ми продаде неработещ, а аз му върнах, в последствие станахме много добри приятели, каквито сме и до момента :)

Така, че моля да спазите собствените си форумни правила и да изтриете ненужните постове по темата, един от които е и Вашия собствен ;)
абе що мене не ме оклепят ? продал съм и съм купил стотици неща по форумите .. помня отлично оплакванията от тебе в БМВ форума ( където съм член от 2003г и имам близо 4к мнения ,а и 10 години почти карах БМВ) от хора които познавам и са точни .. замисли се да промениш поведението си по форумите вместо да мънкаш .. за конкретния случай с колата нямам мнение ,но тия неща се изясняват не по форумите ами лично ,аз не се нуждая да ги чета ...