Реставрация на кожен волан

Започната от nickbg321, 24 Август 2020 10:07:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nickbg321

Здравейте, колеги!

Коженият волан на моя Focus MK3.5 започна да се протрива на места, изпробвах разни препарати за третиране на кожа, но явно вече е твърде късно.

Видях, че има хора, които предлагат така наречената "реставрация" на кожен волан, която се състои в обработване и боядисване на кожата. Някой възползвал ли се е от подобна услуга и може ли да сподели впечатленията си? На снимки резултатът изглежда доста сполучлив, но се притеснявам от трайността на процедурата и да не започне да пуска боя, тъй като няма да е много приятно да са ми черни ръцете всеки път като сляза от колата. (tooth)

Благодаря предварително!


Pyrhel

Здравей. Има хора от форума, на които са им пребоядисвали волана. Ако кожата не е протрита или изпечена и да се рони - резултатите, които съм виждал, са много сполучливи и дълготрайни. Дали си заслужава е друг въпрос, тогава цената беше 80 лева на фона на 100-120 за петапициране с естествена кожа. За мен ако е над половината от претапицирането не си струва.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

nickbg321

След доста двоумене най-накрая се реших да си реставрирам волана и съм доволен от услугата. Резултатът е доста сполучлив, колко точно ще трае за момента не мога да кажа, увериха ме, че ще се запази за доста време, но ще поживеем и ще видим :). Лично за мен реставрацията си заслужава, защото усещането на волана не се променя. Прилагам две снимки преди и след, ако на някой му е интересно.

icoguns

Резултата е впечатляващ.Изглежда много добре.Браво.

greeny

@nickbg321
Наистина изглежда много добре, и аз съм впечатлен. Може ли да дадеш инфо къде си го правил?

Жоро Петков

Колега нали форума е да си помагаме и да общодостъпна информацията - сподели място и цена.
На моето Мондео също има леки следи и аз съм решил и като гледам резултата е доста задоволителен.
Най-малкото вече е минало доста време и можеш да споделиш държи ли.

nickbg321

Здравейте,

Ето го резултатът половин година по-късно. Все още изглежда добре, няма някакво сериозно износване. Единственото, което не ми харесва е, че отново започна да лъщи кожата. Не съм полагал някакви специални грижи, не съм я третирал с препарати, та е напълно възможно аз да съм си виновен за това.

Иначе това са хората, които направиха реставрацията.