Някаква мистерия

Започната от icoguns, 01 Май 2018 19:31:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

icoguns

От както съм съм шофьор съм сменил 16 автомобила.Моята логика е такава че човек трябва да се обновява и в момента в който колата ми се сдобие с номера веднага се слага на обява за продаване съответно с някава горница на цената за евентуална печалба.Колите които съм имал са 12 опела,3 форда (само 1 мондео ,това е второто ) и едно пежо.Както и да е,та вчера като публикувах обявата се разрових из снимките на предишните ми коли и останах със зяпнала уста като видях снимка на предното мондео което имах преди около 8 години.
[attach=1]
Номера е В 4597
Номера на сегашното мондео е?
[attach=2] 
В 4597
Чудя се защо по дяволите не ми се падне да позная числата от тотото или да уцеля печелившия билет от националната лотария ами ми се пада един и същ номер на кола с една и съща марка и модел(при положение че от 17 автомобила само тези двата  са една и съща марка и модел)  ???



hotblooded

Извода е Mondeo forever  (race)

ivchotr

Нищо не пречи да играеш тото, ама не очаквай толкова много от късмета си. Двете букви накрая са различни :D Което ще рече, че си уцелил 71% от комбинацията. С тази успеваемост ще уцелваш най-много четворка в тотото :D

Alexi

с това си си изгърмял късмета ,вече няма смисъл да играеш тото :))

icoguns

Цитат на: Alexi в 02 Май 2018 08:46:41
с това си си изгърмял късмета ,вече няма смисъл да играеш тото :))
(rofl)