Помпа серво

Започната от Valio57, 28 Август 2018 07:36:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Valio57

Здравейте колеги. Вчера писах но не знам защо темата не ми излезе. Пиша отново. Имам проблем със серво помпата или ГНП-то. Има един характерен звук който ме дразни. Та ако някой е патил от такъв пробл м моля да сподели. Ще съм много благодарен.Като разхлабя или сваля пистовият ремък звука изчезва. Ремъка е нов, обтягащата ролка също е нова.https://my.pcloud.com/#.Това е линк към видеото което записах за да чуете звука .


ivchotr

Видеото прехвърля към някакъв сайт за споделяне на файлове, обаче не се вижда нищо. Или поне аз не откривам твоето видео.

Когато се сменя ремък, се сменят всички ролки заедно с него - паразитни, обтяжни и каквито имаш там по двигателя. Щом при свален ремък звукът изчезва, значи някой лагер на някой от агрегатите, закачен на ремъка, е дал фира. Пробвай ги един по един. Предполагам, че ручащият ще има и съответния неприемлив луфт. Провери и дали всички шайби и ролки лежат в една и съща равнина.

Valio57

Вече няма смисъл от отговори. Не че ги получих де,ама както и да е. Продадох колата. Купих фокус 3 2012г. Благодаря на отзовалите се.