Взаимозаменяемост на салони

Започната от submar, 14 Декември 2015 13:22:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

submar

Колеги, моля някой който е прехвърлял салон от Мондео Мк3 на Мк2 /става дума за от комби на комби/ да ми обясни има ли нещо което да се преправя ,доколкото разбирам на задните облегалки има нещо не пасващо и затова питам. Прехвърлянето е от Джия на Джия .Срещам затруднение при прехвърлянето на предните най вече при буксите за подгрева и електрорегулирането на шофьорската седалка. Благодаря предварително.


К.Методиев

Става от зад малко се пррправя но не е нищо сложно.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

submar

Благодаря ,че вече пазарих един и ми беше притеснено дали ще е ок.

martin1977

Не знам за комби, но от хечбек МК3 на хечбек МК2 не става - пробвано. Или поне не е "Plug & Play". Дори и да има начин да стане, то ще е с "побългаряване" и ще стои като "подарено" или като "на свинче звънче".

submar

Може ли да ви помоля за малко помощ за предните седалки.

martin1977

По-конкретно? Предните откъм захват стават, но имат разлики в окабеляване и буксите са различни. Играчка си е да се направи, но става.

submar

#6
Точно за буксите и пиропатроните ми е нужно инфо ,фиксирането на закопчалката на колана ще го изпълня ,но за подгрева на седалките не знам кои са буксите и как се преправят,и старата ми шофьорска седалка е само с един електро реглаж а новата е с два,там също имам неясноти. като прехвърля моите закопчалки за коланите така ще игнорирам датчика за "дупе"  на седалката че там са още два кабела.

submar

Колеги ,през почивните дни прехвърлих седалките и останаха само два проблема ,несвързан ми остана подгрева защото на старите седалки кабелчетата са четири ,а на новите са повече . И електро регулирането също е недовършено за него въпроса ми е следния ако подам към двете копчета  напрежение ще бъде ли достатъчно защото там има и една букса с бял и черен кабел които не знам за какво са .Благодаря предварително .Успешна седмица на всички.