Ford Econovan1988 спирачни дискове с лагер главина - от къде ?

Започната от sony87, 31 Март 2023 11:01:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sony87

Ford Econovan 1988 спирачни дискове с лагер главина - от къде ?

Здравейте, доста странен модел и стар. Още по странни са му спирачните дискове които са заедно с лагер главината в тях (мисля че така се казва). От къде мога да намеря такива читави употребявани или нови. Рових доста и стигам само до Ebay в Америка което не е вариант. Благодаря за помощта предварително !


ivchotr

Ако никъде другаде ги няма и това ще е вариант.

Stanislaw

Пробвай по доставчиците на корейски автомобили аналогичните части за Kia Besta. Трябва да се провери, но мисля, че е тотален аналог и се произвежда дори след 2000та година.

ivchotr

Виж и по руските сайтове. Май продават на части.

F Focus

Там има буквално огромни складове с употребявани части-има клипове в Туба-та, където собственикът на такъв разглобява всякакви двигатели и подробно обяснява и показва силните и слабите му страни.
Още преди войната им писах на мейл, и бързо ми отговориха, че за чужбина не са изпращали никога...? Въпреки, че ми беше ясно, че ако се ползва "ДХЛ", заради доставката сумата ще нарасне нечовешки от любопитство към реакцията им предложих да ми изпратят нещо-отказаха.
А сега пък хептен няма смисъл да се правят опити за доставка оттам.

ivchotr

По хора може да се изпрати. Има движение между двете държави въпреки войната и санкциите. Само трябва да се намери точният човек. Но със сайтовете е така - пробвах да поръчам един сапун и не стана.