Пране на салон на самообслужване в София

Започната от dcp, 05 Август 2023 22:12:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dcp

Струва ми се, че перящите прахосмукачки на самообслужване изчезнаха в София. Седалките са мръсни и искам да ги изпера, но ми обявиха най-ниска цена от 150 лева за пране на салон. Някъде в София знаете ли дали е останало изпиране на самообслужване? Аз съм в Дружба, но ще мръдна където и да е...


ivchotr

Имаше едни спрейове, с които напръскваш тапицерията, изчакваш малко и забърсваш с чиста кърпа. Мръсотията пада доста ефективно, но не се чакат да съхнат седалките.

perun

Ако не ти е спешно след 20.09 мога да ти дам добра перяща прахосмукачка. Ако нямаш условия за ползване идваш при мен (кв. Надежда) и си вършиш работа. Само трябва да си купиш препарат и антипенител...

saggy

Ако искаш препарат, бих препоръчал на Restore Ride Auto Detailing препарата. Продава се от himia.bg.

Жоро Петков

В Грабо излизат за по 60лв ваучери за пране на цял салон.
Преди 4-5г беше 30тина лева. В Надежда бях ходил при едни хорица бяха си взели рейнбоу почистваща машина и предлагаха услугата. Останах доста доволен.
Спрейчетата за почистване са удобни ако е за нещо малко. Редовно ги ползвам и за тапицерии в нас, но за цял салон не бих го ползвал. На Търтъл Уакс използвам аз.

dcp

Цитат на: perun в 06 Август 2023 22:23:32Ако не ти е спешно след 20.09 мога да ти дам добра перяща прахосмукачка. Ако нямаш условия за ползване идваш при мен (кв. Надежда) и си вършиш работа. Само трябва да си купиш препарат и антипенител...
Благодаря ти за отзивчивостта, не съм очаквал!

Предпочитам да отида някъде за 15 мин да изчистя 2те предни седалки и колонките и да не занимавам никого. Със спрейчета съм почиствал досега, но искам да издърпам мизерията, с кърпите се запазва само. След един дъжд шофьорската ми седалка изглежда доста гнусно.

saggy

Жоро, не е ли риск да отидеш в някаква непозната автомивка за цена 50лв да изперат целият салон? Щото има клипове как перат седалки с водоструйката и после "смучат" с прахосмукачката. После седалката не изсъхва с дни и сигурно се вмирисва.

Жоро Петков

В Грабо специално не е риск - ако не друго платформата не понася добре оплаквания. Лично тествано. Оплаках се от една услуга и след 1 ден се свързаха с мен по телефон да ме разпитат къде как и защо не съм доволен от услугата.
То и с рейнбоу прахосмукачки пак трябва да съхне салона някакво време. Най-добре е тази процедура да се прави в горещ летен ден.

dcp

Ще повдигна темата ако някой се сети за такова място в София. Благодаря!