Vredestein quatrack vs. Goodyear vector 4Seasons gen3 - някакви впечатления?

Започната от To4kata, 12 Юни 2021 15:55:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dimkaraganchev

Гумите спокойно изкарват 4 години или около 40 000 км пробег.


To4kata

Аз бих се радвал на 3 години, но имам известни притеснения относно 3-та зима, особено ако е по-люта. Не че не се завъртях почти със зимни Hankook на два сезона, на добре отъпкан сняг със 70. Оттогава, бавничко!

ivchotr

В Ханкуук в началото наблягаха на пластмасата. Тези гуми нямаха износване. Сега не знам как е, ама когато веднъж си се опарил... И аз съм се въртял предимно през зимата, най-много с летни гуми :D

To4kata

Такааа, търкалям ги вече 2 г и 25 000 км близо. Не разбирам много от гуми, но съм доволен. На сухо и мокро са ОК. От шум не мога да се оплача. Спират добре. На сняг са карани много малко щото просто няма зима. Ако и следващата зима ще е същата ще ги ползвам още една година.

F Focus

Че има голяма разлика м/у различните марки и основно модели гуми е ясно, но задължително след определени лични тестове на различни настилки и условия човек придобива някаква представа как се държат гумите му и според това си опича акълът-само лично и непрофесионално мнение. И още-ако някой залага прекалено на качеството на гумите си рано, или късно ще остане неприятно изненадан.

П.С. Мога много да говоря за "Ханкук", които в началото бяха пълен та-ак и съм брал големи ядове с тях, но сега са в челото на класациите.