BRC Sequent 32, забива нос, гасне при прехвърляне топла, няма мощност на 1000об

Започната от Kaloyan Dobrev, 04 Април 2019 10:55:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Kaloyan Dobrev

Здравейте,

Колата е Ford Maverick 2 2.3l 2004
Имам газова BRC Sequent 32, още в гаранция, но колкото и пъти да ходя за настройка не се оправят проблемите, които имам. А именно:
1. на студена кола, преди да е прехвърлила още на газ забива нос при нормално подаване на газ (трябва супер плавно да се подава за да го няма проблема). Този проблем го няма, ако съм карал само на бензин няколко дни подред. Т.е. си мисля, че е някакво объркване на компютъра.
2. когато съм бил в движение на газ и спра и изключа колата - при стартиране веднага след това при опит да прехвърли на газ - (това става след около 5-10 сек) закасва. трябва да подавам газ и се дави нещо и като прехвърли всички инжектори (прехвърлят се през 30 интерации всеки) си става ОК
3. Между 500 - 1500 оборота няма никаква мощност - по-малка от тази на бензин. В смисъл, че си загасва, ако реша да тръгна без да подавам газ до 2000-2500 оборота. Аз обикновено се опитвам да тръгвам на по-малко от 2000 и това си е форсиране за мен.

Ако някой може да каже съвет за проблемите - ще съм благодарен.
Но искам да попитам - четох, че новия софтуер за Sequent32 е защитен по IP адрес и затова никъде не се намира нито самия софт, нито кабелите ги пише, че стават за него (прикачения файл)

Някой има ли отзиви или съвет за софтуера на газовата?

ivchotr

Kaloyan Dobrev

София Газ Сервиз на ul. "Rezbarska" 1Д - уж са големи - един приятел ми ги препоръча... сега като се замисля от неговите съвети никога не съм прокопсвал, ама...

Petar 1966

Щом е в гаранция, следващия път като отидеш кажи, че искаш друг механик да я види.
Преди години имах също проблем с гаранционна ГИ,и през ден през два аз си ходех до сервиза -и нищо!Накрая ми писна на......и им казах,че искам друг механик да погледне колата.И проблема се реши.
Животът иска жертви,но няма да сме ние!