Зимна среща 2017

Започната от Pyrhel, 04 Септември 2017 14:29:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Да направим една обща среща като за завършване на годината? Например ноември, има ли желаещи, за да видя за колко места ориентировъчно да се огледам?

Идеята ми е както повелява традицията - петък, събота и неделя или събота и неделя на някое скромно място със спане на добра цена, бани по стаите.

Ако искате, да опитаме този път без "домашно" готвене, а с ресторант. Да, по-скъпо излиза, но е по-лесно, ще е хладно тогава, а и няма да има чудене кой как да се изниже, за да не подготвя скари, мие чинии и т.н. :-*
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.


sstefan

 Ако е много студено Фордовете няма да запалят. Трябва да се идва с не-фордове.Ние с Тойотите сме лесни,ама ще бъдем в тесен кръг  (rofl)

ihovahi

Първо да измислим мястото...
Който фôрка "майстор" си нахôда!


Septerra

Доволно навит съм, да кажем втората половина на ноември можем да се включим. :)

Alexi

аз съм за ,а така и така ще развързваме кесиите може да се помисли за някое място с топло минерално басейнче

LLCooL


Dmitarcho

И аз съм на линия :) Щом ще има йедене и пиьене :)
Ръца Пръца

V.Buzev

Измислете място и дата пък може да и успея този път :).

Gredarov

И моя ако запали ще доида. Какво ще кажете за нещо на юг.?

Dmitarcho

Мен не ме бърка къде ще е :)
Ръца Пръца


Pyrhel

След една седмица се прибирам и ще разгледам за местенца.
Какво ще кажете за последната седмица на ноември - 24, 25, 26?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi


Dmitarcho

Ръца Пръца

Septerra

И на нас върши работа. :)

V.Buzev


Alexi

Според мен е време да се определи място ,че почивните дни се планират доста занапред поне при мене :)

Pyrhel

Прав си, като се върна се задействам. Това ли сме само мераклиите?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Не можахме преди Новата да се организираме ,но може да се използва тая тема и да направим нещо към края на Януари ? Тъкмо хотелчетата ще са смъкнали цените след празниците ..

mike28

#18
 Извинявай за оффа, ама просто за сведение - месеците и дните  в българския език се пишат с малка буква (освен ако не са в началото на изречение), за разлика от английския.

Весело посрещане на новата 2018 г. на всички!

И да съм по темата. Не видях дори да сте избрали място, моето предложение е с. Главатарци, на 3 км. от Кърджали. Има няколко по-големи хотела и останалото е къщи за гости. Цените дори през лятото са съвсем достъпни, предполагам сега ще са още по-ниски. Лично моят фаворит е "Главатарски хан". Отлична храна, за съжаление обслужването не е на най-високо ниво.
https://glavatarski-han.com/  (не вярвам да се съберем 100 човека, в момента промоцията за толкова народ е 48 лв. за 1 ден със закуска и вечеря.
В радиус от 100 км има много прекрасни места за посещение - Хасково има доста кокетен център, около Кърджали и Момчилград има доста интересни исторически забележителности, Златоград със своята етнографска част и Смолян.
Ето и малко снимки от лятото, последната е на новата ми придобивка, за която 4 месеца не намерих време да се похваля във форума  (blush)




























Ииии бричката   ;D



Вариант е и нещо около Трявна, Габрово, Търново, тоест в централната част на страната, така ще бъде еднакво далечко за хората от различните й краища, които биха желали да дойдат.

mike28

 Предлагам да променим заглавието на темата на "Пролетна среща 2018 г.", какво ще кажете?
Интересно, какво се е случило с този форум, докато отсъствах? Преди се правеха събития, ала бала, пишеха интелигентни хора, беше забавно, интересно и полезно. Сега никой дори не си прави труда да вземе отношение тук, но всички много силно желаят да се направи въпросното събиране. Ще ви коства една минутка от ценното време да напишете какво мислите за предложенията ми от предния пост, или пък просто да предложите свое. Не разбирам тази апатия.


V.Buzev

Фейсбук групите изместиха форумите!

mike28

Добре, просто не ползвам "фейса". Ще съм благодарен, когато вземете някакво решение, да го споменете и тук.

Alexi

Едитнал си си мнението ,при което то не излиза като ново а аз примерно като преглеждам форума гледам новите мнения .. местенцето не е лошо

mike28

 Благодаря, знам, че е двоен пост, но пък пуснат месец по-късно...  ;D
Мястото е прекасно, наистина, много места има наоколо, където да се ходи, или дори да се кисне в басейна лятото. Около Шумен също има красиви местенца, Трявна, Габрово, Русе и т.н. Въпросът е да има наистина желаещи за такава среща, а не само да си чешем клавиатурите.

exclusiveremix

АЗ съм "За" да се проведе подобна среща.Петък или събота даже бих останал и с нощувка.Даже може и двата форда да доведа.Но с уговорката да се знае поне 2 седмици по-рано.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

Alexi

то задължително се прави с нощувка или две , черпене на маса ,всеки е с половинката си ако има такава ,лапета и т.н. ,събирали сме се доста народ минали години