Тема: Спорт

Започната от Bobi, 21 Септември 2011 04:38:21

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

moni74

Купата на България по баскет е синя! Голям финал с Черно море, 100-97!


----------------------------


Dmitarcho

Голямо дерби ... Левси - ЦСКА ... 4 червени картона в редовното време, и още 2 след последния съдийски сигнал :D :D :D Ако не с футбол, забавляват с простотията си родните футбулисти :)
Ръца Пръца

Pyrhel

Днеска мач ли имало... И се чудя защо из студентски град имаше толкова тъпунгери на групи :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

moni74

По-жaлък Левски не бях гледaл никогa. Първото полувреме трябвaше дa водим с 2-0, aмa нямaме клaсa отпред. Но и по-жaлък отбор нa чорбaтa не бях виждaл. Честито ви 3-то място, но другaтa седмицa игрaем отново. И се рaдвaм че Пелето, Гaджев и Туре нямa дa игрaят.

Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2


----------------------------

hotblooded

Цитат на: moni74 в 08 Март 2014 18:36:15
По-жaлък Левски не бях гледaл никогa. Първото полувреме трябвaше дa водим с 2-0, aмa нямaме клaсa отпред. Но и по-жaлък отбор нa чорбaтa не бях виждaл. Честито ви 3-то място, но другaтa седмицa игрaем отново. И се рaдвaм че Пелето, Гaджев и Туре нямa дa игрaят.

Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2

Полупразния стадион казва всичко....  случайно гледах след 65тата минута, бях се зарекал че този сезон няма да гледам нито един мач от А група! 

moni74

Изтървал си тогава - мача беше до 30-та минута, до първия червен картон на Галчев /заслужен/. След това всяко второ бутане беше жълт картон.
Отделно нашия дългуч Туре беше за червен картон още първото полувреме. Не знам какъв треньор е Сухия, ама до полувремето трябваше да го смени,беше ясно че червения картон му е запазен... Нямам думи, ЦСКА не ме интересува, но Левски с човек повече да не може да вкара гол... Николери и той за какъв чеп е титуляр всеки мач, един Господ знае...
Да гонят наред всички чужденци без Мюлдер, Белаид и още 2-3. Николери да си хваща пътя, Пелето да се пенсионира...


----------------------------

Backstage

учудвам се че толкова се вълнувате от Левски и ЦСКА....тва футбол ли играят тия пичове,валс ли танцуват,кючек ли мятат по терена,кво става не знам...тва не е някакъв спорт...некви мангизи там вървят и чалгии...в тоя спорт са едни други отбори

Dmitarcho

Григор Димитров кога започва да играе, някой да знае ;)
Ръца Пръца

moni74

Григор Димитров стартира силно "Мастърс 1000" в Индиън Уелс. Българинът надви Робин Хаасе(№46) с 6:4, 6:3 за малко над час игра.
В трети кръг опонент на Григор ще бъде Ърнест Гулбис, с който само този сезон вече имат по една разменена победа.


----------------------------

Dmitarcho

Супер .. бях на работа, и не можах да го гледам - но следих резултата онлайн ;)
Ръца Пръца


Dmitarcho

Григор Димитров играе тази вечер срещу Ернес Гулбис, след мача на Гаске - Вердаско, който започна преди малко. Мача ще се излъчва по Ф+ /Булсатком/ или он лайн на http://www.sportcategory.com/c-4.html . Ще се опитам да го дочакам нашето момче, и да го подкрепям тихичко :P
Ръца Пръца

hotblooded

 Бах маа му, къде сте бре, ЦСКАри?   

Vanko


Тука сме, поливаме поредната трагикомедия

mike28

 Никак не съм фен на отбора на Ред Бул във Ф1, но това с дисквалификацията беше колкото грозно, толкова и тъпо - да накажеш състезател, защото е имал висок разход на гориво?! При условие, че тази година са смъкнали разхода с 40%! Инак не е проблем, че моторхоумите на отборите са с по 30-на камиона, поне на топ тимовете, ама пестим здраво точно от болидите. Винаги е имало политика в това състезание, ама глупостите напоследък взеха да идват нанагорно - двойни точки за последното състезание, това не може, онова не може, пилотите ако карат на максимума, точно след 4-5 обиколки остават без гуми, половината състезание трябва да пестят гориво, трябва да са ходещи скелети - на Даниел Квят за добре дошъл му казали, че теглото му от 61 кг е прекомерно и трябва да свали цели 5, за да влезе в максималното тегло на болида с пилота?! Окачването изкуствено се задържа на ниво от иляда деветстотин и балканската. Заради някой умник направиха такива правила за височината на носа, че по-грозни болиди не е имало никога. Заради цензурата пускат тим разговорите на пилотите с отбора с няколко обиколки закъснение, което просто ги обезсмисля.

Dmitarcho

Дисквалификацията не е ли заради заредено повече гориво в болида преди старта ?
Ръца Пръца

mike28

#225
Тц.
ЦитатПо новите правила освен максималното количество от 100 кг, което има всеки болид за завършване на дистанцията в състезание, количеството впръсквано гориво в цилиндрите също е лимитирано до 100 кг/ч. Тази рестрикция е свързана пряко с мощността на двигателите, а не толкова до разхода, както е при другата.

Демек, имал е до 100 кила бензин в колата (към 140 л), но впръскваното гориво е било повече от лимита - 100 кг за час.

opex

следя темата и в sky sports междувременно.
ФИА-йския сензор е очевидно доста кретенски и дава отклонения, при това явно различни от сензор до сензор.
Стотици инженери произвеждат двигател, стотици работят по енджин мениджмънта, горивни карти, самите инжектори също са едни и същи, всички тези хора и останалите следащи характеристиките и поведението на двигателя виждат самия инжектор на съответния цилиндър колко гориво впръсква и лесно се вижда абсолютно действителния дебит, а от ФИА казват 'не не е така сензора сочи това, казахме ви няколко пъти да влезете в норми', сиреч - кажете на стотиците инженери и т.н. да се фъкат отзад щото нищо не разбират и нищо не знаят, ние с нашия дръглив сензор виждаме по-вярно, вашите 100 компютъра и данни от ЕКУ-то са неверни.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

 Бербатов пак вкарва за Монако :)

mike28

 Хамчо яко ги мачка във формулата, а последното състезание беше брутално. Баси, тоя тиквеник Малдоналдо как бастиса Гутиерес, такова обръщане в цирка не съм виждал.  (rofl)
В съботната тренировка механиците на Ферари ме изумиха - пуснаха Алонсо с 3 твърди и една мека гума.  (facepalm) Което ми припомни едно състезание преди години, когато при един питстоп, май на Шумито, бяха извадили само 3 гуми, сложиха ги и взеха да се споглеждат, чудейки се кой е забравил четвъртата.
Общо-взето съм доволен, става шоу, пък и Иван Тенчев се завърна като коментатор, че Момчил понякога не се трае - повтаря едно и също като развалена плоча.

escobar

Mercedes смазват този сезон. Напипали са нещата.


TourneoRS

Григор спечели още един самовар . :)) Само така ...
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

Невероятен мач направиха. Жалко,че не успях да гледам последния сет.
Ръца Пръца

Zach

Браво на Гришо, първия тази година, който взима титли и на 3-те настилки! След спасения мач-бол във втория и 3-тия сет беше голяма драма, понеже нашия реши да пусне пробив на Лопес за да нажежи допълнително обстановката :). Но накрая всичко си дойде на място. А Рашид така се ядоса, че Гришо беше длъжен да изоре корта, ако трябва, но да спечели мача  :D

Dmitarcho

Григор Димитров е на полуфинал на Уймбълдън,след атрахотна ппбеда над Анди Мъри с 6-1, 7-6, 6-2 !!! Дали може да спечели търнира,а ;)
Ръца Пръца

moni74

Ако бие Новак на полуфинала, ще има шанс точно 50% :)


----------------------------

hotblooded

Е няма такъв резил... И ЦСКА и Ботев, и Литекс....





Мишо

#236
Те тава е за мене ''да риъл шитзззз'  8) 8) 8) 8)
https://www.youtube.com/watch?v=Im3v9ZugNtI
Logan Imlach//Mike Hornbeck Stevens Pass, WA on Vimeo
https://www.youtube.com/watch?v=k9xCj9_td7E
ииии малко ръшън мафиоузиоу
LSM Episode 1 on Vimeo
и те така те презззз летоска
WU on Vimeo

Dmitarcho

Григор Димитров направи ебаси снощи, срещи Кевин Андерсън на Рогерс Къп в Торонто /Канада/. 3 часа борба ... надлъгване ..обрати ... спасяване на бачболове ... лудница беше. Гришата показа за пореден път, че е балканско момче, бори се за всяка точка ... абе супер мач направиха двамата :) Днес Григор играе Полуфинал с Цонга, от 22:00 ч ;)
Ръца Пръца

hotblooded

 МОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ, ЛУДО КОПЕЛЕ>.....

AlexanderBozhinov

Инфарктен мач ...  , но типично по нашенски сами си усложнихме живота . Изключително съм горд от постижението на Лудогорец :)