Подмяна на увредени регистрационни табели без да се ходи до КАТ

Започната от Bobi, 02 Октомври 2011 00:18:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Колеги, ако имате увредени, пробити или негодни регистрационни номера, можете да ги подмените за 10 минути , без да ви се налага да ходите до КАТ и да загубите 2 часа.Даже не е необходимо да се ходи с кола.Също така не е задължително присъствие на собственика на колата. Мястото, където можете да направите това е фирма "БМВ", кяото се намира на улица "Кукуш".
За подмяната на старите номера ще се нуждаете единствено от лична карта и стария номер, който подменяте.Цените са както следва:
- за нов номер - 20 лв;
- монтаж 4 лв;
- банкова такса - 3 лв;
Парите се превеждат по сметка на ОББ.Таксата от друга банка е 6 лв;




escobar


Alexi

как точно ги подменят като оригиналните имат разни холограмни печати и т.н. ,малко ми е странно .. после от КАТ може да направят проблем

Pyrhel

Това официално ли е с номерата или се правят от онзи тип регистрационни табели, на които пише "IVAN", "GO6O" и тираджиите ги слагат на предните си стъкла?

Щом има монтаж, значи разполагат и с ония нитчета за задния номер с МВР щампата...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

pantata

Със сигурност разполагат, БМВ официално монтират рег. табели в КАТ.

Bobi

Само да изясня, че всичко си е законно и легално. Номерата от КАТ се правят на същото място...

Хора, вие виждате ли снимките, качени от мен, че ми прави някакви номера и не ги виждам ?

Alexi


escobar

Първоначално не се виждаха, сега се виждат снимките. Ако тая тема я имаше преди 1 година, щеше да спести около 5 телефонни разговора и няколко псувни.

Понеже беше откъснато цялото знаменце на ЕС и синя част от табелата, бая ме въртяха преди да ми издадат нова и искаха да минавам през КАТ, ама накрая минах.
Казаха, че имало тарикати дето от начупени цифри искали да извадят нова табела, което не виждам как ще стане при положение, че ти трябва талон... Върнаха ме два пъти, заради липсата на синята част, при положение, че ходих с колата, голям талон и здрава задна табелка.
Всичко става светкавично иначе.

Jumper


Marlboro

Това съществува ли още и предлагат ли услугата, ходил ли е някой скоро? Аз лятото ходих, но не ги намерих. Питах хората наоколо, но и те не знаеха за тях.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!


escobar

Би трябвало да съществува, БМВ ЕООД е най-големият дарител на МВР... С над 4,000,000 лева.

Процедурата е следната:
1) По банков път се превеждат 20 лв. по IBAN : BG32UBBS84231010231919, BIC Code: UBBSBGSF, титуляр: БМВ ЕООД, с основание за превод "Възстановяване на РТ-1бр., номер на колата"
2) С платежното нареждане се отива на ул. "Кукуш" 1, МВР-СОД, срещу входа на "Ролпласт". N 42.71991, E 23.29263
3) Охраната на бариерата ще ви насочи към сградата на фирма БМВ. Там се попълва формуляр (това не съм го правил), давате старата рег. табела и след пет минути новата е готова.

Първоизточникът на тази информация е тема във форума на "Ауди Емоушън Клуб". Надявам се да е от полза на повече хора.

Аз го направих по този начин. Хубаво е да се провери сметката - дали е актуална!

mike28

Въпросната "БМВ" ЕООД е доста тясно свързана с МВР. Поне в русенския КАТ документацията се попълва от тях, както и слагането на номерата на колата. И всъщност пипат доста бързо, докато държавните служители в КАТ просто ме направиха крив в продължение на две седмици, докато си регистрирам колата.

Marlboro

Днес минах през тях.
20лв. - Номера
4лв.   - монтаж
6лв.   - банков превод
-----------------------------------
Total:30лв.

Преди:


След:




Доволен съм от крайния резултат.  ^-^

Ето образеца на платежното, може да се плати предварително и да отидете с бележката.

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

tropper

За колко време изпълняват поръчката?
Предполагам не е в същия ден, все пак има някокло боядисвания на табелата ...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Bobi

Цитат на: Bobi в 02 Октомври 2011 00:18:25
Колеги, ако имате увредени, пробити или негодни регистрационни номера, можете да ги подмените за 10 минути...

Marlboro

Да за 10тина минути. Отидох до банката и м чакаха с табелата.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

ohGr

Въпреки, че по медиите се говореше, че ще закриват въпросната фирма, тя все още работи. Днес ми подмениха предния номер, като цените са тези от първия пост. Монтажникът каза, че единствено Мото-Пфое имали разрешение да си слагат сами табелите, от там вероятно идва и чудесния оригинален монтаж (моята стърчеше като залепена с дъвка).

Bobi

Скоро тази тема ще стане неактуална, защото полицейската фирма не успя да спечели търга за новите табели. От своя страна това ще доведе до намаляване на цената на регистрационните табели с около 25 лв. Поне така пишат по вестниците.

Ето цитат от факти.бг:

Цената на табелите за колите пада поне с 25 лв., пише "Труд"
Цената на регистрационните табели на автомобилите трябва да падне най-малко с 25 - 30 лв. Сега хората плащат по 75 лв. при узаконяване на нова кола.
Това обяви Георги Георгиев, шеф на консорциум J. L. M. sistems - Erih Utsch, който спечели търга на МВР за изработване на табелите за колите.
В сградата на полицията бяха отворени ценовите оферти за направата на номерата. Комисията допусна до този етап само две фирми - консорциума и "БМВ" ЕООД, която в момента прави номерата и е 100% собственост на вътрешното ведомство.
Дадената цена от J. L. M. sistems - Erih Utsch за една автомобилна табела е 4,97 лв. без ДДС. Полицейската фирма оферира 5,48 лв. без ДДС за един номер. "Когато ни бъде връчено решението и официалното класиране от комисията, ще решим дали да обжалваме", казаха за "Труд" представителите на "БМВ" ЕООД.

Dmitarcho

Ще се лапа някой друг ... но е хубаво, че ще намалее цената.
Ръца Пръца

zimakandi

Не бързаите да отписвате темата! БМВ-то все още съществува и има правото да си възстановява ударените номера които са произведени от него. Освен ако не искате да си направите нова регистрация или да ви гепят с различни номера , тоест различни стандарти, което си е напълно незаконно и невалидно.


Marlboro

Фирмата продължава да работи и всичко си е същото, но не монтират, отива се с увредената табела и ти дават новата. Ти си се занимаваш да демонтираш и монтираш, без значение дали е предната или задната с нита.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Dobrin_Todorov

Цитат на: Marlboro в 12 Декември 2014 10:49:21
Фирмата продължава да работи и всичко си е същото, но не монтират, отива се с увредената табела и ти дават новата. Ти си се занимаваш да демонтираш и монтираш, без значение дали е предната или задната с нита.

Цена?

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Mondeicho

Сега загледах темичката, някой дали знае актуална ли е още тази услуга?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.