Условия за Регистрация

1. FordBG.com не носи отговорност за материалите, публикувани във форума и не гарантира за тяхната точност и полезност. Преценете сами риска при следване на съветите от потребителите.

2. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на FordBG.com. Ако мислите, че някое от публикуваните мнения и/или теми във форума е обидно, можете да ни уведомите веднага чрез системата за докладване или по e-mail.

3. Използвайки форума и името на FordBG.com се съгласявате, че няма да публикувате материали, които са недостоверни, клеветнически, обидни, нецензурирани, езически, порнографски, расистки, заплашителни или такива, които нарушават спокойствието на дадена личност или нарушават по друг начин закона на Република България.

4. Действия, уронващи престижа на FordBG.com, извън рамките на добрия тон или обидни за потребителите, ще се санкционират веднага със заключване или изтриване на темата, както и забрана за достъп до форума.

5. Запознайте се с ПРАВИЛАТА за използване на форума преди да публикувате. Ако не сте съгласни с тях - напуснете.

Натискането на бутона "Приемам условията за регистация" означава, че сте съгласни с условията за регистрация и правилата за използване и ще ги спазвате занапред!