Бутони за волана за Мондео 2008 - подарявам

Започната от mermenkov, 19 Април 2017 07:31:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mermenkov

Само лично предаване с предварителна уговорка без куриери. Бутони за волана за Форд Мондео МК4. Свалени са от Мондео 2008г. Управляват стереото и борд компютъра. Бутоните работят (не си чистя гаража от боклуци) продох колата и не ми трябват вече. Намират се в кв. Драгалевци. При желание моля директно звъннете на 0878201276 или ползвайте вайбър на същия телефон. Ето линк към обява със снимки - OLX


burzohoda

Колега уж ги подаряваш тия бутони, срещу лично предаване. Как ти се струва на теб да дойда от Шумен до София за да се срещнем и да ми ги подариш. Нали се сещаш, че ще си ги купя и ще ми излезне много по евтино отколкото да обикалям страната. Ако те мързи да отидеш до някой клон на куриерска фирма това е друг въпрос. По добре ги изхвърли и недей да дразниш хората.

Симеон

На мен са ми разхождали пратка по еконт без да си я вземат и после трябва да плащам едната посока ако искам да се унищожи или 2те посоки ако искам да ми я върнат. Така че го разбирам човека дето не иска да праща по куриер.

opex

Ако хора от форума тук така се ебаваме значи за нищо не ставаме като хора.
Не би трябвало някой от тук да прави такива цигании.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

burzohoda

Нека и други колеги от форума да изкажат своето мнение. На всеки се е случвало да прати нещо по куриерска фирма и да попадне на некоректни купувачи. А до колегата Симеон, искаш да кажеш, че няма да отида да взема бутоните ако ми ги прати колегата ли?

Pyrhel

Подкрепям Мерменков с подаряването - доста неща съм подарявал през форума и ако не е някой, с който да сме се виждали по срещите или да е добре познат във форума - няма да ги пратя по куриер.
Разбирам каква ти е идеята, но разбирам и Мерменков, няма смисъл да му държиш сметка какво прави, както и той не кара никого да идва до София. Просто подарява на хората наоколо.

А и няма смисъл да го говорим, виждаш, че в ОЛХ обявата не е активна и логично бутоните са излетели.

ПП: И дано не са отишли при търгаши - клошаро-мангали, защото масово има просяци, които събират стари гуми, бутони и каквото е изхвърлено или се дава без пари и после пускат по 20 лв в ОЛХ.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.