Ford S-MAX 2.0 TDCi 2007 г.

Започната от Soura, 20 Май 2020 08:25:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Soura

Колата я закупих февруари от първи собственик 42 набор с фактури за ремонти и сервизна история и. На реални 136 800 км. Има 7 места. Фабрично не е с dpf. Не пуши грам и върви доволно за моите разбирания. Скоро са сменяни амортисьори и др. Дотук съм и навъртял около 7000 км и скоро единствено смених масло и филтри. Оказа се че парктроника е нещо страхотно и я паркирам по-лесно от фокуса ми, който няма тази екстра  (tooth). Дълга е колкото мондео и не изпитвам никакви трудности в града. По-високата позиция на седене и големия панорамен прозорец много ми допадат. Разход с 22 км средна скорост на борд е 8.01. Извънградско със спокойно шофиране ми даде 6 а с юркане към 8. Засега опитът ми е предимно в града. Накратко много съм доволен от изборът си. Много кола за малко пари (в сравнение с реални автомобили на други марки).


Soura

Малко снимки

saggy

Честито и много безаварийни километри!
Какво ниво на оборудване е и какви екстри има? Предвиждаш ли някакъв "ъпгрейди"?

Soura

Мерси! Не съм сигурен за нивото, ни не е високо. Няюа подгравяне на предното стъкло, което по принцип не ми липсва. На фокуса го имам и вечер нагревателчетата ме дразнят.. За сега не мисля да правя подобрения. Единственото, което ми липсва е доброото аудио. На фокуса е сони и звука е супер, но в макса е зле. По нантък може да сложа темпомат и по-якото табло. С две леви съм но в Том Форд ще извършат монтажа. Пичовете са много коректни.

Mondeicho

Честито и много  безаварийни километри. Аудиото ти е най-базовото и затова звукът е такъв. Може да си сложиш Сони плеър и колонките задължително за да се подобрят нещата.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Soura

Заредих на марешки до горе, минах 85 км градско + околовръстно при средна скорост 38 км разхода е 6.3 на борд. Обух и летни гуми а зимните на боклука (бяха оригиналните мишелинки с които е купена 2007 г.)