Бушони пасажерска страна Транзит 2022

Започната от TheGrave, 03 Май 2024 14:40:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TheGrave

Е тоя път американецо ме фръли у кладенеца...Имам платформа Transit 2022 (използвана като база за полуинтегриран кемпер), европейската разновидност. Изглежда, че бушонът на вътрешното централно е изгорял. Централното заключване не работи отвътре, но работи през дистанционното. Проверих 2 пъти всички бушони в тези 2 гнезда от страната на водача - светят като слънце (дори ги вадих за визуална инспекция):


(Между другото този, който е измислил това гениално местоположение на кутията с предпазители на BCM-а трябва да бъде хвърлен на вълците без право на последно желание - трябваше да се свали половината интериор...)

Извадих жабката, където се предполага, че се намира кутията с предпазители от пасажерската страна (която видях на може би 3 различни места в различни видеоклипове в YouTube)... и я няма там. Само филтърът на климатика и вентилаторът - това е всичко. Няма нищо, което да наподобява на кутия с бушони (да не говорим за такава с 9 релета и 15 предпазителя вътре - това не може да е с малки размери). Така че въпросът е - съществува ли все още тази кутия от пасажерската страна при бусовете от 2022г ? Ако да - къде, по дяволите, се намира?

Други идеи за това защо централното заключване не работи отвътре също ще бъдат оценени, но не виждам какво може да е освен бушон.
F Focus

Добичето не е ли в гаранция, че се мъчиш сам да се справяш? :o