Препоръчаните сервизи

Започната от Bobi, 23 Септември 2011 06:00:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Чебурашка

#30
Ужас,то като в МПфое,извадил съм късмет значи,аз си отидох там без никакви връзки - само питах брокера в левинс в кой сервиз да я правя.
ПС:Пак си огледах колата - нямам прашинки,не мисля че е пастирана - боята не е мека на допир като на останалите части,колата е пастирана декември мин година;фара за мъгла,който ми смениха е на моторкрафт,явно и в този сервиз качеството е въпрос на късмет :-\ и четири дена за една броня  :-X


Pyrhel

Ще повдигна темата с 2 местенца.

Първото е за боя и лепене на брони, фарове, решетки и т.н., изпробвани са за боята. На външен вид невзрачно, но пипат добре и достатъчно тънко - квартал Овча Купел, ул. Земляне №20. За лепенето: Веселин Симов, 08999 2 7775, боя: Иван, 0887769320.

Другото е още по-далеч, почти до задрасканата табела София :)) - бул. Ломско Шосе №254 - Evrovan. Ходих там за престъргване на спирачни дискове. Имат машина за свалени, както и за такива директно на главината. Цените за директно стъргане на главината са средно 25 лв/диск, в зависимост от диаметъра на диска. Сервиз е (не съм го пробвал, само дисковете стъргах) и се занимават с доста неща - двигатели, скоростни кутии, реглаж, баланс на кардани. Телефони: 02 / 934 01 36, 02 / 934 99 90, 02 / 934 99 91, 02 / 934 99 92, 0889 879 979
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Сервизът на "Радиал" до Техническия университет. Ходил съм само да сменям маслото там, но правят добро впечатление. Смяна на масло + филтър е 10 лв, а ако закупиш масло от тях, филтър и смяната е безплатна.

Bobi

#33
Цитат на: Pyrhel в 28 Май 2013 01:53:08
Ще повдигна темата с 2 местенца.

Първото е за боя и лепене на брони, фарове, решетки и т.н., изпробвани са за боята. На външен вид невзрачно, но пипат добре и достатъчно тънко - квартал Овча Купел, ул. Земляне №20. За лепенето: Веселин Симов, 08999 2 7775, боя: Иван, 0887769320.

Бях писал за тях, ама явно, защото беше от телефона, се е прецакало нещо. Накратко, не съм доволен, даже хич! Бях оставил колата да ми пръснат малко пластмаси - предната броня, на която й беше паднал лака, добавка за задна броня, спойлер, капаци на огледала, вежди на халогените и паркинг сензори. От всичките тези неща единствено паркинг сензорите и предната броня нямат забележка!!! По всички други детайли има я прахоляк и мръсотия, я разлика в цвета. Най-много ме издразни това, че докато оглеждах детайлите, майсторчетата си мълчаха, явно, надявайки се " ако мине, мине...".
Още веднъж си научих урока, че хубаво и евтино има само в ebay.  ;D

copacabana

#34
На колегите с автоматични скоростни кутии може да им е полезно. Аз лично съм доволен от сервиза на Недко Стефанов - ул. Зайчар, до бл. 379, жк Света Троица. Занимават се само с автоматици и според мен си разбират от работата. Като цени са доста добре в сравнение с другите специализирани сервизи.

Иван Вълков

Колеги бихте ли ми предложили сервиз в Пловдив за комплексна проверка на дюзи, помпа и така по целият кръг.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

pAbLo

Сервиза е един за тая цел  8)
АВЕЛ или БОШ сервиз - виж из темите имаше един колега също ги похвали 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Иван Вълков

 Забравих да уточня че става въпрос за Транзит ТДЦИ. Найстина ми трябват сериозни хора че дюзите ги правеха миналата седмица и сега пак са мармалад.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

pantata

+1 за тях, но с предварително записване, че там е навалица.

bushiDO

Поликар има ли ги още, че домейна даден в темата се продава...


Bobi

Има ги. Просто вече сервизът и бояджийното са разделени. Ще говоря с Жоро и ще напиша по-подробно инфо тези дни. Но сервизът си е на същото място.

rosen700

#41
Ремонтирам си колата в два сервиза и съм много доволен. Единият е на бул."Цар освободител" 183А Юни Ауто, там си реших проблема с турбото, майстора се казва Боян Стоянов, другият е около ЖП гарата в пресечката точно зад бензиностанция OMV има оторизиран склад на едро на Bosch до тях има и сервиз...........и най-важното.....можете да сте до колата си когато я ремонтират..........бързо и евтино!
Във втория сервиз майстора се казва Митко, смени ми трите ремъка и три ролки за около 4 часа............за качеството..........компютърната диагностика която правих в последствие заради проблемите по турбината си показа, двигателя беше зацепен както трябва, после смених във втория сервиз масла филтри и маншон на едното каре и пак съм много доволен.
С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

vanvan

Аз искам да попитам за читав сервиз, в който да погледнат и настроят геометрията на окачването на ST-то. За момента си мисля в МП Люлин да я закарам, но предполагам, че там ще е по-скъпо. Някой да препоръча нещо?

П.С. В МП Люлин иначе останах доволен от бояджийното - имах два елемента за поправка и по Каско минаха и двата, но по важното е, че направиха добра преливка и няма ядове с лака. Дори ми бяха ударили една ръка лак на предната броня без да ги моля за това (аз знаех че лака на предната броня беше леш). Е верно, не са се престарали да полират преди да нанесат лака, но все пак...

Pyrhel

Да ачна в темата, хем ще я вдигна.

Преди 2 месеца алтернатор на Ц5, днеска едни играещи обороти на 206-цата на Люси, където дълго никой не ги хвана от какво са - при Жоро в Аутосет (екс-Поликар). Не само Фордове се правят там :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

kubeta88

Здравейте. Някой може ли да ми препоръча сервиз в Русенска област или механик. Колата ми досега не е била на такъв, но ми изгоря бензиновата помпа и трябва нова, а и искам да и направят основен преглед. Но трудно се намират коректни механици и сервизи в момента.

bronc

#45
Един добър отзив от ТомФорд. Закарах колата заради вибрации в купето на празен ход със съмнения за заминал тампон на двигателя, макар и да не личеше да е протекъл. Оставих я в сряда в 18ч, разказах какъв е проблемът и след оглед на тампона се установи, че е за смяна. Казаха ми вариантите и колко ще струват. Цената на тампона беше добра спрямо това, което бях намерил  при проучването Оставих колата и на другия ден към обяд беше готова. Всичко точно, вибрациите ги няма вече, дадоха ми фактура и касов бон.

Жулиян

Цитат на: Bobi в 04 Октомври 2011 08:12:26
Дълго време имах проблем с ЕГР и по-точно, когато винаги давах на контакт, колата влизаше в сервизен режим и изписваше "Engine systems fault". След като връщах ключа в начално положение или запаля, без да изчакам лампите по таблото да изгаснат, нямах проблем.Интересното беше, че в движение нямах никакъв проблем с вървежа.
И точно тук искам да похваля сервизът на Алекс от Клуб Пежо, където ми почистиха ЕГР-а и в момента съм забравил за този проблем.Услугата струва 40 лв и силно го препоръчвам на колегите с 1.4 и 1.6 TDCi двигатели.
Сервизът е веднага след официалния сервиз на Пежо, който се намира преди голямата детелина на излизане от София по магистрала Тракия ( на самият завой след табелата за Боровец)
Здравей!
Разгледах в гугъл карти, но нещо не намирам този сервиз, за който написахте.
Нов член съм в групата и разглеждам коментари, относно добри автосервизи в гр.София, понеже ходих в един сервиз, в който ми смениха масло и филтри, но не останах доволен от обслужването като цяло...

Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

geos

Съществува ли този  сервиз Аутосет (екс-Поликар)?
Някакви координати може ли да дадете?