I4 DOHC 2.0 8v и 16v в Сиера, наследници и комбинации м-у тях

Започната от opex, 18 Септември 2013 18:48:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

michael_cool

Да недохода е точно това , буталото в горна мъртва точка е под нивото на блока  :-\ това е много сериозна предпоставка за детонации  :-X премахването на недохода е задължително при сгъстяване на мотора , а при самият шлаиф на блока и ще се постигне по висока степен на сгъстяване  8)
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!


Радко

Еее не знам защо е предпоставка за детонации при положение, че и е по-разреден тогава. На времето ладите особено така знам, че са ги правили. Казваха му "част от камерата да е в блока", но за тунинг без това е по-добре да ;)

vladi tanev

Нaли ти кaзaх че рaзмерa нa бутaлaтa е един и същ дори нa 8 клaпaновите с с бутaлa зa 16 клaпaнa и незнaм зaщо тaкa мислиш зa недоходa но си в грешкa досегa съм отвaрял достa тaкивa двигaтели и всичките бутaлaтa им излизaт с еднa идея нaд блокa при положение че сa със степен 10,4 нямa кaк дa не излизaт и товa не е критерий зa детонaций.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

michael_cool

Аз съм Тома неверни , докато не измеря сам не вярвам ... математиката е точна наука , моя мотор миналата година като го отворих и го гледах имаше недоход , ще го измеря като го отворя отново . Владо знаеш , че големият скуиш е предпоставка за детонации  >:(
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!