Диагностика Форд Фокус 1.0 ecoboost 2017 г

Започната от magapakis, 19 Октомври 2022 09:04:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

magapakis

Здравейте.На скоро си взех 1.0 екобууст 2017 година и свети чека.Пробвах да го закача с лънч, който имам, но при зареждане на loading не се свързва с колата.Има ли някакъв вариант да се изтегли някаква програма и с някакво устройство елм или друг кабел да се свържа.





saggy

Програма можеш да изтеглиш специално за форд - Forscan. Има я безплатна за компютър и за Андроид/Apple IOS. Има и платени версии, при които можеш да триеш грешки и да правиш други неща. Платената версия за Андроид е 12-15лв с доживотен абонамент. Виж в Ютюб за клипче как се включва скрито меню за диагностика в колата, което може да ти покаже кода на записаните грешки, ако има такива.

zloster

Цитат на: saggy в 19 Октомври 2022 14:36:53Виж в Ютюб за клипче как се включва скрито меню за диагностика в колата, което може да ти покаже кода на записаните грешки, ако има такива.
Имаме си праисторическа тема по въпроса - https://fordbg.com/forum/index.php?topic=25.0 Защо да навърта трафик и популярност на Ютюб? (съдейки по "topic=25.0" e 25-тата създадена в този форум 8) )

Уговорката на диагностичния режим на таблото (скритата диагностика) е, че ще види само тези грешки, които са предназначени да се виждат с OBD диагностика. Т.е. не дава всички грешки по всички модули в автомобила.
Чукча не читател, чукча - писател.
Смисъл, произход и употреба са пояснени на http://dslov.ru/pos/38/p38_229.htm
За обогатяване и подобряване на говорно-писмената ни култура: https://rechnik.chitanka.info/ http://ibl.bas.bg/rbe/ https://rbe.chitanka.info/

Pyrhel

Извън темата: ПокажиСкрий
не само 25тата, а и на втория ден от създаването на форума ???
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.