Трудно палене на студен мотор!!!

Започната от Dreamchaser997, 01 Август 2019 23:46:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

zloster

По-скоро второто (да разграничат кои коли са с проблемен софтуер) - все пак този двигател е комбиниран и с автоматична скоростна кутия.
Чукча не читател, чукча - писател.
Смисъл, произход и употреба са пояснени на http://dslov.ru/pos/38/p38_229.htm
За обогатяване и подобряване на говорно-писмената ни култура: https://rechnik.chitanka.info/ http://ibl.bas.bg/rbe/ https://rbe.chitanka.info/


locke

Цитат на: gras в 02 Ноември 2022 12:35:00Ок, от форд са си признали ,че старият им софтyер нещо се бъгва и трябва се обнови. Единствено ми е чудно каква е връзката меджу скоростната кутия и  проблема. Или пък по този начин могат да разграничат кои коли са с проблемен софтуер и кои не.....

форд са си признали, но не всички производители го правят. Има ли начин да се провери възвратния клапан в помпата дали не изтърва горивото? Или проверката е факта че след престой не пали?

gras

Цитат на: locke в 15 Ноември 2022 12:51:19Има ли начин да се провери възвратния клапан в помпата дали не изтърва горивото? Или проверката е факта че след престой не пали?

Откачаш маркуча за високото налягане на кошницата и се опитваш да духнеш наобратно. Ако успееш има проблем. Ако искаш да е съвсем коректно трябва да се подаде обратно налягане около 4 бара. След това при наличие на проблем сваляш кошницата и повтаряш упражнението , като гледаш откъде изтърва - самата помпа , регулатора за налягане или маркуча между помпата и фланеца на кошницата.

locke

този маркуч нали? Съжалявам за лошата снимка
hose.jpg

gras

Да този маркуч , но във случая ще ти трябва накрайник за бърза връзка за да може да се надуе наобратно.