Проблем с Focus C-max 1.8 Duratec след смяна на сегменти

Започната от Иво Иванов, 22 Април 2019 09:57:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иво Иванов

Здравейте колеги!
Моля за помощ с моя проблем: след смяната на сегменти, гумички, биелни лагери и гарнитурите, колата спря да гори масло, но започна едно прекъсване на загрял двигател в движение и на място, дори понякога колата изгасва на празен ход. Проблема го има както на бензин, така и на газ (следователно изключвам възможността за проблем от горивото). Сменени са свещите, почистен дросел, мап сензор, клапаните са напаснати и регулирани.
Всякакви мнения и предложения ще са ми в полза.
Благодаря предварително!


lubomirov89

Зацепването на валовете проверено ли е ? Там може да се крие проблема!

Иво Иванов

Цитат на: lubomirov89 в 22 Април 2019 21:48:21
Зацепването на валовете проверено ли е ? Там може да се крие проблема!
Провериг го, както трябва е.

pantzer3

Колега оправи ли проблема и какво се оказа?

F Focus

Колегата вероятно някак е решил проблемът, но като мнозина не се чувстват длъжни да споделят!
Споко-при следващ възникнал проблем ще се появи-дано никой не му отговори!

П.С. Имам предложение за Alexi и Ръководството на Форума-да се направи отделна тема на челно място със "черен" списък на потребители задали въпрос, и които впоследствие изчезват без да споделят какъв е бил проблемът, и решението? Убеден съм, че ще е много полезно!
Някои наистина не получават отговори по ред причини-дали не са задали правилно въпросът (въпросите), дали не са обяснили подробно и смислено нещата...мисля, че и това трябва да се има предвид.

Alexi

ами вижте сега ,не е длъжен човека да ни дава обяснения ,това е на добра воля .. по скоро могат да се въведат рейтинзи на потребителите както има в някои форуми, с възможност да се гласува за тях положително или отрицателно, не знам до колко е лесно да се направи де

ivchotr

Рейтингите са малко безмислена история. Нали всичко е на добра воля?

F Focus

#7
Нямам предвид рейтинг на потребители и членове, както е във "Офроуд-Форумът", например и други (но защо пък не?), а за "черен" списък на хора попитали, получили отговор ( отговори) и впоследствие изчезнали, докато не се появят, за да попитат за следващият си проблем, и отново да изчезнат, без да са полезни никому, освен на себе си!. Ако се приеме мисля, че няма нищо сложно да се направи, ще е дисциплиниращо и полезно, но Ръководството да реши.
Помислете, че ще е добре за Форума-убеден съм, но това си е лично мнение.
А, ако говорим за рейтинг веднага бих дал висок такъв на десетина човека-без мен-споко! :) И съм убеден,че всички биха се съгласили с мен! :)
Нека наистина полезните получат признание, макар да не им носи никаква финансова изгода участието им (каквито има доста в други форуми), а само морално удовлетворение, че са оценени подобаващо, но на тези хора това им стига! И на тях се крепи съответният фирум! А, такива хора стават все по-малко, за съжаление-много бих се радвал да ги оценим! Мнозина от тях напускат съответният форум, заради допуснати некомпетентни, обидни, или направо идиотски коментари от пълни питенкантропи (меко казано!) без реакция от Ръководството .От тях съм съм научил много по различните форуми за колите, които съм имал и ще съм им благодарен завинаги! И съм убеден, че на тях се крепят форумите!!! А, без тях западат-толкова е просто!
Абе тук има ли BAN изобщо...?! Май-не...? А, трябва! :)