Изключване на Агу

Започната от Spaspandurov, 30 Август 2022 10:26:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Spaspandurov

Здравейте колеги. Доста изчетох, но като моя приблем не видях никъде. Колата ми е Ц макс 1.8 Проблемът идва от каране на магистралата при движение със скорост 130-150км/ч след отпускане на крака от педала на газта колата прехвърля на бензин и повече на газ не може да се прехвърли докъто колата не се загаси и запали отново. Ходих на газаджия но нямаше как да установи проблема защото при каране в града този проблем не се случва. Майстора ме посъветва като го направи пак да отбия да вдигна капака и да пипна изпарителя ако е студен проблема бил в него, а ако е топъл проблема бил във водната помпа. Е направих го аз този експеримент изпарителя беше топъл, но идва друг въпрос ако проблема е във водната помпа колата няма ли да загрява постоянно, защото нямам никакви индикации за греене. Майстора го обесни че при високи обороти водата не циркулира добре и затова се случва това. Моля за малко помощ защото минпредстои пътуване от 1000км а да гася и паля в движвние на магистралата е доста рисково.

dimkaraganchev

Филтрите сменяни ли са скоро?

F Focus

Съветът за филтрите от колегата по-горе е добър, но препоръчвам да смениш и газаджията!

Spaspandurov

Филтрите са сменяни а за газаджията не знам едни от добрите са в града.

ivchotr

Ммммм, да. Газаджията живее в някакъв измислен свят :D

dimkaraganchev

Цитат на: Spaspandurov в 30 Август 2022 20:14:14Филтрите са сменяни а за газаджията не знам едни от добрите са в града.
Провери тогава филтъра в изпарителя. Може да се зацапа и след 500 км пробег.

ivchotr

Реглаж на клапани откога не е правен?

Spaspandurov

Цитат на: ivchotr в 31 Август 2022 22:43:22Реглаж на клапани откога не е правен?
преди година сменях сигменти и правих реглаж.

ivchotr

Подобни номера ми е правил ключът на газовата. Ама трябва да я закачи някой, дето разбира и да види какъв ѝ е дертът.