Оригинални тонколони от форд фокус 2001

Започната от piksi88, 15 Ноември 2014 17:20:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

piksi88

Подарявам 3 броя тонколони 5 на 7 от форд фокус видимо нямат скъсвания и не съм имал проблем свиреха добре 3 са защото едната беше скъсана затова я изхвърлих . Засега съм ги прибрал но ако никои не ги иска ще ги изхвърля. Подходящи за хора който искат да подновят скъсаните си оригинални говорители. Към тях вървят и външни пищялки които съм копувал отделно.


Milcho

Привет.
Аз може ли да се възползвам?
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

piksi88

Орех - ми писа 1 ви но нещо сме далече един от друг чакам да каже дали ще ги взема ако няма са за теб  ^-^

Milcho

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

opex

#4
Не сме далеч, на 15мин си ми :)) Но не си знаех плановете за вечерта за това не писах. Ааа... иначе се разбрахме де, Милчо нека вземе 2, аз ще взема 3тата за да видя при мен дали ще се получи, че на теория са 5х7, но на практика не се знае преходник дали няма да трябва и ако не става ще дам и нея на Милчо.
едит: абе, нека ги вземе всички... и без това в момента нямам време да си играя точно с това и поне седмица ще стои така :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

i love ford

Ако не са подарени ги искам за мен.