Препоръка за химия за кожа

Започната от F Focus, 07 Март 2023 21:45:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

F Focus

Здравейте,
Искам да Ви препоръчам следната химия за почистване и поддръжка на основно естествена кожа, но става и за изкуствена. Имам дългогодишни наблюдения за същата, защото в авиацията кожените седалки, които са над 90% се поддържат само с нея-пилотските са само платнени и облечени с калъф от агнешка кожа с козината навън. Същата чисти учудващо добре и подхранва много добре кожата-две в едно. Надали някъде се продава в магазин, но в днешно време по нет-а мисля, че може да се поръча и намери  всичко. Та производителят е Perrone Aerospace Leather Cleaner.
Дано е възможно сдобиването с нея-заслужава си! Пръска се в/у кожата, ако е с пулверизатор, а ако не се налива в/у меко парцалче от шишето и кожената повърхност се протрива и намазва добре. След час е попила и детайлът е готов за употреба. Аз едвам отмъкнах 200 гр., за да си мажа волана през месец-два, голяма мръсотия пада!
Мога да изпратя снимки на вайбър, ако някой желае.


Ozzie

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

saggy

Като пада мръсотията, пада ли и кожичката малко? :) Че преди време с един друг препарат за кожа, докато усетя черното от какво е по парцала, направих няколко дефекта по волана. От тогава само мокри бебешки кърпи тип Бебелан с лавандула и всякакви билки. Но мерси за препоръката, Фокус! :)

F Focus

Споко-никакъв подобен ефект няма.

ivchotr

А препаратът същият ли е като от линка на колегата?

F Focus


ivchotr


F Focus

#7
Моля-няма за какво, за мен е удоволствие, ако мога да съм полезен!
Не е евтина, но съм убеден, че ще сте много доволни, ако се сдобиете с нея.
Преди няколко години не беше трудно да "заделя" някой остатък, който инак задължително се изхвърля(?!), та раздавах на приятели и познати, ама сега едвам успявам да "чопна" малко за себе си.
Както съм казвал, но ще се потретя сигурно, че най-доброто за естествената кожа, като подхранване е кремът "Нивеа" в синята кръгла метална кутийка, но той НЕ почиства, докато комбинацията първо минаване с химията от темата и впоследствие след час с крем "Нивеа" е направо трепач! След финно намазване и плътно втриване с ръце и пръсти(!) на волана същият може да се използва след 4-8 часа, в зависимост колко е изсъхнала кожата, но при моето мазане през месец-два воланът след 12 ч. още е мазничък, но пък е полезно и за кожата на ръцете! ^-^

П.С. Който е с кожен салон въпросната химия ще му стигне за поне 10-годишно богато третиране на седалките веднъж-дваж на всяка година. При кожен салон пръскайте богато и плътно навсякъде, където има кожа, изчакайте десетина минути и забърсвайте натискайки силно и разтривайки с меко парцалче в/у повърхността.

F Focus

#8
Пак съм аз. Някой сдоби ли се с въпросната химия?
По случай пенсионирането си си направих "подарък" едно шише, та ако някой иска да заповяда при мен, за да я изпробва на волана си-ако го е страх ще обработя пред него първо моят волан, тъкмо му е време! ^-^  Кожени седалки няма да третирам, щото ще отиде голямо количество! :) Е-за някои съм готов да направя изключение-Жоро и Станислав, например! :)Процедурата е безплатна, разбира се-само да не стане голяма навалица! (tooth)
Ако има желаещи да ми пишат на ЛС.

saggy

Някой купи ли си го този препарат, че гони 35лв без доставката? Като четох постовете на Фокуса, някакси ми се прииска да си намажа и аз волана  (tooth).


ivchotr

За кожени якета става ли? В смисъл дали някой е пробвал.

F Focus

#11
Цитат на: saggy в 13 Април 2023 00:12:07Някой купи ли си го този препарат, че гони 35лв без доставката? Като четох постовете на Фокуса, някакси ми се прииска да си намажа и аз волана  (tooth).

Ами заповядай-няма проблем! Да ти изпратя ли адрес на ЛС-близо съм до "Лъвов мост"? Ще се шашнеш каква мръсотия ще падне, която със сигурност съсипва кожата! От мен да мине после ще ти го намажа тънко и с крем "Нивеа", какъвто имам винаги в колата! ^-^ Но ще трябва да изчакаш поне час, за да не ти се плъзгат пръстите по волана, което не е лошо-и за тях ще е полезно! ^-^

Ivchotr-става и за якета и за все що е кожа! За яке ще отиде бая химия, ама ако ми коригираш номера на улицата в "Али"-то ще е безплатно! ^-^ Имай предвид, че якето е най-добре да се третира облечено-не се бъзикам!
Препарата не е евтин, но според мен си заслужава всеки лев. То и качествено, и евтино просто няма. Опитът ми с подобни химии за около 25лв. преди доста години, които в днешно време гонят тази цена е, че това е най-доброто.

ivchotr

С номера на улицата пробвай сам без да се плашиш. Иначе трудно ще се научиш. Повярвай ми. Пенсионер съм от 2015 г. :D