Лед крушки

Започната от Backstage, 06 Януари 2021 00:16:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Backstage

Здравейте пичове.Някой може ли да даде мнение за LED крушки H7. Има ли смисъл
да си давам парите. Напоследък не виждам много добре в тъмното, а и сега в дъждовете...хептем...Дайте мнение кое е по добре. Благодаря!
П.П. Малииии, много хора бе. На времето помня бяхме 20 човека в тоя форум. 😁


FoMo4

Ако колата е Мондео МК2, по добре си намери още едни фарове, разглоби ги и прати рефлекторите за рециклиране. С LED на такива фарове първо ще заслепява, второ няма да се вижда нищо, ако рефлектора е изгорял. Рециклирането отнема 1-2 седмици, около 50лв. за 2та рефлектора и разходи за ЕКОНТ.

ivchotr

Регистрираните потребители във форума са много, ама малко влизат и участват в дискусиите редовно.

Иначе и аз от известно време се ослушвам за лед ламБи, обаче чакам да оправят технологиите на тези, дето нямат вентилатори отзад. Че ще тежат на моторчетата ми се струва. Поне на снимки докарват по-добра осветеност на пътя от нормален халоген.

Pyrhel

Оригиналният ЛЕД е отврат на мокро, какво остава за китайски крушки на обикновен рефлектор :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ivchotr

А бе то и обикновените Н7 са отврат на мокро, така че разлика едва ли ще има.

G_o_c_e_v

Ще има, ще заслепява повече от обикновена крушка и пак няма да свети. Масово съм забелязал, като ме изпреварват, как свети ярко, а петното на пътя слабо.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ivchotr

Разглеждах модели, на които диодите са монтирани така, че да пращат светлината в рефлектора както я пращат там обикновените крушки. Не виждам причина да заслепяват, ако фаровете са регулирани както трябва. Голяма част от собствениците изобщо не обръщат внимание на реглажа на фаровете. Що народ съм нахранил заради разногледите фарове, не е истина просто.
От един китайски магазин във В. Търново купих ЛЕД фенерче, което е с вградена батерия и се зарежда през ЮСБ. С един диод е и прави страхотен лъч в тъмното. Осветява по-добре от Н4-ката на мотора ми :D За известно време напред това ще е технологията при фаровете:D