Свещи за TDdi

Започната от road runner, 15 Ноември 2011 11:43:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

road runner

Колеги ,предстой ми или купуване на свещи подгревни или акомулатор . За момента мисля ,че свещите са проблем,защото четейки симптомите на свещи за смяна май са те . Въпроса ми е следният . Имам отстъпка от КОСЕР които продават свещи DENSO . Та ,тези свещи според вас добри ли са или да се преориентирам към друга марка подгревни свещи :)?


Иван Вълков

Бях чел някъде, че били ментаци  (hammer), май в VAG форума.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

sparky

Kолега и скъпите може да са ментаци. Мойте са френски за 18 лв свеща. Измери свещите без да ги разкачаш. Трябва да са от порядъка на 7 - 10 ома

Bobi

Прочети темата за свещите и ще придобиеш представа за тях. Аз, ако не бях попаднал на оригиналните, бях на път да си купя Денсо  (beer)

road runner

Боби ,прочетох я - полезна тема .

Там видях ,че става дума и за Денсо и затова попитах ,ако някой кара или ще кара с тях да съобщи . Мога да ги взема тънко и за това общо взето повдигам въпроса :)

VENTCI

КОСЕР продава и подгревни свещи ИСКРА - словенски са и не са за пренебрегване, а са и по евтини. Може би с отстъпката ще са 7-8 лв. за бройка. Карал съм Ескорт преди години с такива и проблем не е имало.

road runner

Днес говорих с тях и ми предложи колегата точно искра 4бр за 34лв с отстъпката ;) Нядявам се докато стане време за смяна да проуча още малко и а събера мнения ;)

Bobi

Аз бих заложил на Denso. Не са толкова скъпи!

road runner

Дават ми ги на 15лв бройката Денсо-то

G_o_c_e_v

Проверката на свещите не отнема много време, сваляш кулера, развиваш гайките на свещите махаш кабела и мериш. Аз миналия месец направо ги извадих за да видя как и за колко загряват, така установих, че едната е изгоряла...
п.п. и си купих на искра за 12лв от Косер...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!


road runner

значи да разбирам ,че искра стават? аз днеска ако имам време ще ги мерна с мултицет ,ако ли не другата седмица взимам 4 нови и забравям ;)